Abdullah100k 8 Napisano Maj 13, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: 'teo bi da malo obnovim svoj vozni park, pa mi je nekako palo na pamet da je ovo neka ok opcija za mene (zbog gabarita - 197cm, 100kg ) mislim vise bih voleo Afriku ili TA ali... pareee Doticni motor sam sam imao prilike da vozim nekoliko puta, ali ne dovoljno da steknem neku realnu sliku o njemu. Zamilo bih da neko ko ima iskustva sa voznjom/odrzavanjem udeli neki pametan savet, kako sa delovima, koje su mu mane, prednosti. Sve sam ja to lepo iscackao po netu ali hteo bih da cujem neko realno misljenje, odnosno ljudi sa ovih prostora i nasih uslova. 'fala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam APRILIA PEGASO 650 Trail 2006 godiste. Ali nisam stalno u Srbiji i malo sam presao. Sta te interesuje imam 188 cm i 100 kg (manje vise). Motor mi odrzavaju drugari, nema nikakvih problema zato sto je nov. 3OPAH ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O KOM GODISTU JE REC??? Ima dva motora!!!! (4 i 5 ventila) 3OPAH ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 13, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja Pegaza, ali prvo mi reci na koji model mislish pa da pochnem da se pravim pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 13, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam nasao nista konkretno, zato i pitam da se ne bih zaheb'o pri izboru. Sto se udobnosti tice, to je ok, bar ovo kratko sto sam ga vozio. Zanima me vise tehnicka strana, koliko je osetljiv, ipak je to Italijan ;D, dal' se lako kvari, sta mu ne prija i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 13, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Idi na pretragu, ukucaj autor Boki-[Kg] i Pegaso. Sve je vec recheno, a ako neshto i nije ti slobodno pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pegaso ti je stabilniji i brzi od skoro svih japanaca jednoklipca,nema nekih vecih kvarova jer je to rotax,,uostalom dovoljno je da vidis ozbiljnost izrade tog motora,lezanje po krivini extra dobro,5 ventila,50ks,dva karburatora,delovi nisu nesto preterano skupi,ja sam imao 2 94god i bio sam extra zadovoljan,,i verovatno cu je opet kupiti neki put,kad resim da vozim jedmoklipca,kocnice su vise nego extra dobre,,obrnuta prednja vila radi tako dobro svoj posao da nemam zamerke na ogibljenje,kod svake pegaso se manje ili vise cuje korpaali nije strasno,inace kazu da predje bez problema 70.000 do 80.000km,pa neznam sta jos da ti kazem sem da je 3x bolja od svagog japanca jednoklipca,po svim pitanjima.....pa cak i od bmv a f650.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aha pogotovo od f650 tih 5 ventila umesto 4 su ih i ujebali,kad se prave pametni isao ja kod majstora pre mesec dana da mi promeni gume na svom f650 a kod njega TRI pegasusa na servisu i to 2 sa teskim kvarom izvadjeni agregati iz njih (jedan je jos uvek kod njega izmenjali su pola agregata i idalje nece da upali) i majstor mi rece da za razliku od aprilije do sad nije video nijedan f650 sa takvim kvarom e to nije prica koju sam cuo vec cinjenica Abdulah ako te stvarno interesuje detaljnije o tome evo ti odlican forum http://f650.com/phpBB2/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan pegaso ti je stabilniji i brzi od skoro svih japanaca jednoklipca,nema nekih vecih kvarova jer je to rotax,,uostalom dovoljno je da vidis ozbiljnost izrade tog motora,lezanje po krivini extra dobro,5 ventila,50ks,dva karburatora,delovi nisu nesto preterano skupi,ja sam imao 2 94god i bio sam extra zadovoljan,,i verovatno cu je opet kupiti neki put,kad resim da vozim jedmoklipca,kocnice su vise nego extra dobre,,obrnuta prednja vila radi tako dobro svoj posao da nemam zamerke na ogibljenje,kod svake pegaso se manje ili vise cuje korpaali nije strasno,inace kazu da predje bez problema 70.000 do 80.000km,pa neznam sta jos da ti kazem sem da je 3x bolja od svagog japanca jednoklipca,po svim pitanjima.....pa cak i od bmv a f650.... Bokilicu mnogo bre brate k.....s ,pa sto ga ne kupis kad je toliko bolji nego malo malo pa japanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pegaso ti je stabilniji i brzi od skoro svih japanaca jednoklipca,nema nekih vecih kvarova jer je to rotax,,uostalom dovoljno je da vidis ozbiljnost izrade tog motora,lezanje po krivini extra dobro,5 ventila,50ks,dva karburatora,delovi nisu nesto preterano skupi,ja sam imao 2 94god i bio sam extra zadovoljan,,i verovatno cu je opet kupiti neki put,kad resim da vozim jedmoklipca,kocnice su vise nego extra dobre,,obrnuta prednja vila radi tako dobro svoj posao da nemam zamerke na ogibljenje,kod svake pegaso se manje ili vise cuje korpaali nije strasno,inace kazu da predje bez problema 70.000 do 80.000km,pa neznam sta jos da ti kazem sem da je 3x bolja od svagog japanca jednoklipca,po svim pitanjima.....pa cak i od bmv a f650.... Ako izuzmemo probleme sa propuštanjem brtve glave, ubrizgavanjem kod određenih modela, lošom strujnom instalacijom, velikom potrošnjom koja se povlačila pune dvije godine proizvodnje, čestim otkazivanjem releja i osigurača - idealan motor. A da je bolji od F650, nije, ni po čemu. A po pouzdanosti ga šiju japanci bez problema. Kad bi vam sada nabrajao šta se sve Pegiju događalo na cesti ;D živio Rotax ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan pegaso ti je stabilniji i brzi od skoro svih japanaca jednoklipca,nema nekih vecih kvarova jer je to rotax,,uostalom dovoljno je da vidis ozbiljnost izrade tog motora,lezanje po krivini extra dobro,5 ventila,50ks,dva karburatora,delovi nisu nesto preterano skupi,ja sam imao 2 94god i bio sam extra zadovoljan,,i verovatno cu je opet kupiti neki put,kad resim da vozim jedmoklipca,kocnice su vise nego extra dobre,,obrnuta prednja vila radi tako dobro svoj posao da nemam zamerke na ogibljenje,kod svake pegaso se manje ili vise cuje korpaali nije strasno,inace kazu da predje bez problema 70.000 do 80.000km,pa neznam sta jos da ti kazem sem da je 3x bolja od svagog japanca jednoklipca,po svim pitanjima.....pa cak i od bmv a f650.... E ako je Pegaso bolji od XT-a,ja prestajem da vozim motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 14, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan pegaso ti je stabilniji i brzi od skoro svih japanaca jednoklipca,nema nekih vecih kvarova jer je to rotax,,uostalom dovoljno je da vidis ozbiljnost izrade tog motora,lezanje po krivini extra dobro,5 ventila,50ks,dva karburatora,delovi nisu nesto preterano skupi,ja sam imao 2 94god i bio sam extra zadovoljan,,i verovatno cu je opet kupiti neki put,kad resim da vozim jedmoklipca,kocnice su vise nego extra dobre,,obrnuta prednja vila radi tako dobro svoj posao da nemam zamerke na ogibljenje,kod svake pegaso se manje ili vise cuje korpaali nije strasno,inace kazu da predje bez problema 70.000 do 80.000km,pa neznam sta jos da ti kazem sem da je 3x bolja od svagog japanca jednoklipca,po svim pitanjima.....pa cak i od bmv a f650.... Ako izuzmemo probleme sa propuštanjem brtve glave, ubrizgavanjem kod određenih modela, lošom strujnom instalacijom, velikom potrošnjom koja se povlačila pune dvije godine proizvodnje, čestim otkazivanjem releja i osigurača - idealan motor. A da je bolji od F650, nije, ni po čemu. A po pouzdanosti ga šiju japanci bez problema. Kad bi vam sada nabrajao šta se sve Pegiju događalo na cesti ;D živio Rotax ! Pa dobro nije valjda TOLIKA kanta od motora... Mislim, realno je da se svasta moze desiti na makini, kao i da ima neke slabe tacke, ali ovo... Pa ovakvog ga novog ne bih uzeo ??? A kad bih imao dovoljno para da kupim ono sto zelim, ne bih sigurno pitao za polovan motor, pa sad dal je bolja Tenera od Afrike... Ex zivote... Samo vas lepo pitam da li se isplati kupiti tako nesto jer za bolje se nema novaca, nisam siguran da bih mogao ove godine da se istegnem za nekog GS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa definitivno je bolji od ovog sto sad vozis (bez uvrede) niko nije rekao da je kanta pogotovo novi modeli ali ako si se vec odlucio za rotaxa (nikako los izbor) onda bolje pojuri f650 nego pegaso manja potrosnja i ne brines se oko odrzavanja zato je uvek i veca cena,jbg ne mozes da ih nadjes za 2k jevreja kao sto mozes apriliju (kojih ima i za manje pare) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 14, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pa definitivno je bolji od ovog sto sad vozis (bez uvrede) niko nije rekao da je kanta pogotovo novi modeli ali ako si se vec odlucio za rotaxa (nikako los izbor) onda bolje pojuri f650 nego pegaso manja potrosnja i ne brines se oko odrzavanja zato je uvek i veca cena,jbg ne mozes da ih nadjes za 2k jevreja kao sto mozes apriliju (kojih ima i za manje pare) Kad se pritegnu jedan i drugi Aprilia vishe troshi, shto jes jes Ja ne vidim svrhu potezanja takvog endura koji je vishe putno orijentisan. Meni potroshnja nije prelazila 5.5l i to najnormalnije vozhnje. Nego, objasni mi shta znachi ovo ne brinesh se oko odrzhavanja? Poshto se ja slabo razumem u motore, nije mi jasno koja je razlka izmedju odrzhavanja svetog rotaxa u bemveu i bednog rotaksa u Apriliji? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neznam za vas ali ja imam lepa iskustva sa pegasom,a ti nazovi majstori kod kojih stoje rasturene aprilije nek pobacaju diplome kad neumeju da ih poprave,model 2 i 3 nemaju ajnspric vec imaju karburatore,,a i po mojim krajevima ima dosta pegasa i niko se nezali na njih,svi se voze,kakve sam ja tek raskantane japance video po putu o tome nebi ni da govorim,ja cu u svakom slucaju uzeti pegasa 3,uskoro,motor koji je stabilniji od svakog japanca endura bar 2x i bolje koci,zanam jer sam ga vozio i promenio dosta japanaca,a i za moj ukus je bolji od bmw a,,a i aprilija se kvari kao i svaki drugi japanac,,a ja i ovako i onako menjam motore svaki cas,tako da mi je sve jedno sta vozim,,,,sebi sam kupio pravi motor a to nije japanac,,,,,,,nemislim na super teneru,,,, a i par bmw a f650 sam video u kvaru pa sta,,,,mozda ima ljubitelja japanaca ali pre ili kasnije svi se oduseve italijanom,,,,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Maj 14, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi ti super tenera legla ko budali samar. Napravljena je za krupne ljude, brza je od skoro svih u klasi, ogroman rezervoar, za putovanja ko bog, dva cilindra spram jednog, ima da se kupi za 2500 u super stanju, a i video sam nekoliko sa 70000km na satu kao nove. Jedna isla sa nama za Umag. Vredna razmisljanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam za vas ali ja imam lepa iskustva sa pegasom,a ti nazovi majstori kod kojih stoje rasturene aprilije nek pobacaju diplome kad neumeju da ih poprave,model 2 i 3 nemaju ajnspric vec imaju karburatore,,a i po mojim krajevima ima dosta pegasa i niko se nezali na njih,svi se voze,kakve sam ja tek raskantane japance video po putu o tome nebi ni da govorim,ja cu u svakom slucaju uzeti pegasa 3,uskoro,motor koji je stabilniji od svakog japanca endura bar 2x i bolje koci,zanam jer sam ga vozio i promenio dosta japanaca,a i za moj ukus je bolji od bmw a,,a i aprilija se kvari kao i svaki drugi japanac,,a ja i ovako i onako menjam motore svaki cas,tako da mi je sve jedno sta vozim,,,,sebi sam kupio pravi motor a to nije japanac,,,,,,,nemislim na super teneru,,,, a i par bmw a f650 sam video u kvaru pa sta,,,,mozda ima ljubitelja japanaca ali pre ili kasnije svi se oduseve italijanom,,,,,, Bokilicu, jel si vozio ti XT660R pa da tako pricas ? Uzmi provozaj pegasa 3 i XT660R, pa onda iskreno kazi koji je bolji od ta dva. Ja sam vozio oba nekoliko puta, i XT je mnogo bolji motor, ostrije reaguje na gas,pegaso je za njega sav trom, kao dizel, bolje koci,upravljiviji je od pegasa, sto je prednost za enduro motor i stvar koja je nebitna, al ajd da kazem, XT je duplo tisi od rotaxa. Tako da ja stvarno ne znam zbog cega ti Pegasa toliko dizes u nebesa? mozda ima ljubitelja japanaca ali pre ili kasnije svi se oduseve italijanom,,,,,, A ovu recenicu ne bi da komentarisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso j eodlican bike. Vidjam ih ovde po Chicagu par komada i svi su presli izmedju 40 i 50 hiljada milja bez problema. normalno odrzavanje i to je to. Sto se tice struje tu sve aprilije kubure oko punjenja akumuatora i releja alnasera. Imas sve sto hoces da saznas o Pegasu na http://www.apriliaforum.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neznam za vas ali ja imam lepa iskustva sa pegasom,a ti nazovi majstori kod kojih stoje rasturene aprilije nek pobacaju diplome kad neumeju da ih poprave,model 2 i 3 nemaju ajnspric vec imaju karburatore,,a i po mojim krajevima ima dosta pegasa i niko se nezali na njih,svi se voze,kakve sam ja tek raskantane japance video po putu o tome nebi ni da govorim,ja cu u svakom slucaju uzeti pegasa 3,uskoro,motor koji je stabilniji od svakog japanca endura bar 2x i bolje koci,zanam jer sam ga vozio i promenio dosta japanaca,a i za moj ukus je bolji od bmw a,,a i aprilija se kvari kao i svaki drugi japanac,,a ja i ovako i onako menjam motore svaki cas,tako da mi je sve jedno sta vozim,,,,sebi sam kupio pravi motor a to nije japanac,,,,,,,nemislim na super teneru,,,, a i par bmw a f650 sam video u kvaru pa sta,,,,mozda ima ljubitelja japanaca ali pre ili kasnije svi se oduseve italijanom,,,,,, Bokilicu, jel si vozio ti XT660R pa da tako pricas ? Uzmi provozaj pegasa 3 i XT660R, pa onda iskreno kazi koji je bolji od ta dva. Ja sam vozio oba nekoliko puta, i XT je mnogo bolji motor, ostrije reaguje na gas,pegaso je za njega sav trom, kao dizel, bolje koci,upravljiviji je od pegasa, sto je prednost za enduro motor i stvar koja je nebitna, al ajd da kazem, XT je duplo tisi od rotaxa. Tako da ja stvarno ne znam zbog cega ti Pegasa toliko dizes u nebesa? mozda ima ljubitelja japanaca ali pre ili kasnije svi se oduseve italijanom,,,,,, A ovu recenicu ne bi da komentarisem pa ja sam imao dvojku pegasa i bolje je isla od xt a i stabilnija je,bar je to moje vidjenje.drugo pegaso je izuzetno ostar na gasu,a i ja nedizem pegasa u nebesa kolko ga drugi pljuju,,ja sam sebi uzeo bmw rt1150,2003god tako da su mi ostali motori .....a i vidim da su ljudi sa foruma stalno u nekim polugeneralnama sa tim xt jamahama 8) ....koja je jako dobar motor to priznajem izmenjao sam par komada ali....nije mi bas nesto stabilna,,,,probaj dvojku pegasa pa ces videti kolko je bolja od trojke...mada je trojka za duzi put bolja....inace ja sam imao xt a sa 70.000km i radio je kao sat,priznajem da je xt dobra,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan neznam za vas ali ja imam lepa iskustva sa pegasom,a ti nazovi majstori kod kojih stoje rasturene aprilije nek pobacaju diplome kad neumeju da ih poprave,model 2 i 3 nemaju ajnspric vec imaju karburatore,,a i po mojim krajevima ima dosta pegasa i niko se nezali na njih,svi se voze,kakve sam ja tek raskantane japance video po putu o tome nebi ni da govorim,ja cu u svakom slucaju uzeti pegasa 3,uskoro,motor koji je stabilniji od svakog japanca endura bar 2x i bolje koci,zanam jer sam ga vozio i promenio dosta japanaca,a i za moj ukus je bolji od bmw a,,a i aprilija se kvari kao i svaki drugi japanac,,a ja i ovako i onako menjam motore svaki cas,tako da mi je sve jedno sta vozim,,,,sebi sam kupio pravi motor a to nije japanac,,,,,,,nemislim na super teneru,,,, a i par bmw a f650 sam video u kvaru pa sta,,,,mozda ima ljubitelja japanaca ali pre ili kasnije svi se oduseve italijanom,,,,,, Bokilicu, jel si vozio ti XT660R pa da tako pricas ? Uzmi provozaj pegasa 3 i XT660R, pa onda iskreno kazi koji je bolji od ta dva. Ja sam vozio oba nekoliko puta, i XT je mnogo bolji motor, ostrije reaguje na gas,pegaso je za njega sav trom, kao dizel, bolje koci,upravljiviji je od pegasa, sto je prednost za enduro motor i stvar koja je nebitna, al ajd da kazem, XT je duplo tisi od rotaxa. Tako da ja stvarno ne znam zbog cega ti Pegasa toliko dizes u nebesa? mozda ima ljubitelja japanaca ali pre ili kasnije svi se oduseve italijanom,,,,,, A ovu recenicu ne bi da komentarisem pa ja sam imao dvojku pegasa i bolje je isla od xt a i stabilnija je,bar je to moje vidjenje.drugo pegaso je izuzetno ostar na gasu,a i ja nedizem pegasa u nebesa kolko ga drugi pljuju,,ja sam sebi uzeo bmw rt1150,2003god tako da su mi ostali motori .....a i vidim da su ljudi sa foruma stalno u nekim polugeneralnama sa tim xt jamahama 8) ....koja je jako dobar motor to priznajem izmenjao sam par komada ali....nije mi bas nesto stabilna,,,,probaj dvojku pegasa pa ces videti kolko je bolja od trojke...mada je trojka za duzi put bolja....inace ja sam imao xt a sa 70.000km i radio je kao sat,priznajem da je xt dobra,,, Mislim Bokilicu da ti je namera da nas sve ovde kolektivno zezas jer ovaj tvoj tekst je toliko kontradiktoran da to ne moze da bude slucajno ,ujednoj recenici je XT stalno u polugeneralnim a u nastavku je dobar bajk ,daj definisi se ako ne nemoj da nas zezas vise preterao si ga brate . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa kazem ja da je dobar,,ali i on se kvari,,,,,kako kod koga se pokazao..........kod nekog dobro kod nekog lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni je bre pegaso bas legao na srce,a vozio sam ga samo nekoliko puta,nekako mi je stabilan i lep je na izgled,a sto se tice kvarova stvarno neznam! A ti Bokilicu sta si se stiso za tog pegasa kad imas onu mrcinu od BMWR1150RT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni je bre pegaso bas legao na srce,a vozio sam ga samo nekoliko puta,nekako mi je stabilan i lep je na izgled,a sto se tice kvarova stvarno neznam! A ti Bokilicu sta si se stiso za tog pegasa kad imas onu mrcinu od BMWR1150RT? pa treba mi nesto okretno za grad,bmw za put a pegasa bi opet rado uzeo za po gradu,,al nemoze se sa parama na sve strane... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak, razvoj i trenutno stanje ne ukazuje da je rec o istoj temi!? Nema zelje da se precizira "problem", vise se govori o sebi nego o "problemu"! I to naravno dovodi do licnih sukoba. Neodoljivo me podseca na nesto "vec vidjeno". Ajde da pokusam, da ne kritikujem samo. Ima dva agregata, za isti motor. Razlicitih firmi. Ako je ovo dobar pocetak. Ili to nikog ne interesuje? 3OPAH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako je pegaso okretniji u gradu od XT-a ja cu odmah da se upucam ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima dva agregata, za isti motor. Razlicitih firmi. Pa nije bas za isti motor. Ima Rotaxov agregat koji se ugradjivao do 2005 i Minarelijev agregat koji se ugradjivao posle, ali na modele Trail i Strada, tako da ne postoji isit model Pegasa sa 2 razlicita agregata Inace taj Minarelijev agregat se pokazao jako dobro, uradjuje se na XT660,MT03,Pegaso i Mulhacen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...