Rik 190 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem bočne kofere koji bi odgovarali nosačima sa fotke ispod, mislim da se radi o 'monokey' kačenju. Potrebno je da su 30l ili veće zapremine, da su u što boljem stanju i da poseduju ključeve. Ponude ostaviti ovde, u porukama, a može i na viber/whatsapp.065/50-654-16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Givi Monokey i kapa Monokey pašu.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Avgust 24, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rik je dosao danas po dogovoru da pogleda moje Givi E41 kofere koji su nazalost skupljali prasinu,sada je on ponosni vlasnik. Uz to je probao moj Vanucci komplet (tekstilne pantalone i jakna) koji mu odgovara i jaknu Ixs za devojku-nadamo se odgovarajucu. Usmeni je dogovor na moju inicijativu da ostatak novca da kad bude bio u mogucnosti. Srecan mu ulazak u moto svet...puno bezbednih kilometara zelim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...