Kokan 2 Napisano Avgust 16, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Moje ime je Luka.Imam 18 godina i dolazim iz Novog Sada.Volim motore od malena, ali sa istim nisam imao iskustva.U skorije vreme bih trebao da krenem sa obukom za A2 kategoriju.Tako da se kao novajlija u ovom svetu motora nadam lepom druženju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 16, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 16, 2019 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Luka, ti sve krećeš istovremeno i pravovremeno - i teoriju i praksu i druženje na BJB Neka ti uvek na umu bude natpis sa nekih panela iznad auto-puteva na kojima stoji - "Vozite pažljivo - neko vas voli"... I još nešto zanimljivo. U filmu "Color" Robert Duval (izuzetan glumac) ispriča jedan jako dobar vic Šon Penu koji mu se priključuje kao mlad policajac i novi partner. Vic ide ovako: Na proplanku stoje jedan stari i jedan mladi bik i gledaju stado krava u dolini. Mladi bik kaže starom: - hajde da se brzo sjurimo dole i kresnemo jednu kravu! Stari bik mu na to odgovori: - hajde da siđemo polako i kresnemo ih sve... Zaključak izvedi sam... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...