raikkonen 3 Napisano Avgust 15, 2019 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio sam jedan šraf koji stoji na prednjoj masci (M6, imbus 4, 15-20 mm dužine, ima ih po 2 komada sa leve i desne strane). Trenutno je zašrafljen neki odvratni šraf kako maska ne bi pukla. Ne mogu da pronađem takav šraf (gledao sam na netu, zvao otpade), pa ako neko ima ili zna gde ima, vrlo sam voljan da kupim. Izgladaju ovako nekako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12736 Napisano Avgust 16, 2019 Ne silazi, 7374 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću kad dođem kući da li mi je ostao neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Avgust 16, 2019 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže, ja sam izgubio sličan šraf sa Nolan kacige ... Pronašao sam ga u radnji za šrafove u Njegoševoj ulici prekoputa opštine Vračar. Imaju stvarno sve i svašta. Mislim da ovo neće biti problem da nađeš tamo. Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...