acim 766 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/adresar.php?idkat=80 Kako se može videti na gornjem linku, Yamaha izgleda ima četiri ovlašćena servisa u zemlji. Meni je najbliži Beograd, ali čujem da se kod Spaleta čeka po mesec dana čak i na zamenu ulja u garantnom roku. Obzirom da je to jednostavna operacija, razmišljam da servis uradim u Jagodini: Adresa - Kapetana Koče 57 Telefoni - 035/233-174; 063/888-33-44 Faks - 035/233-174 Da li neko zna nešto o ovom servisu? Kakve su preporuke? Da li je zaista u pitanju ovlašćeni servis, tj. da li još uvek ima zvanično ovlašćenje Yamahe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 13, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mozhesh servis i u ovlashcenom servisu u Kragujevcu da uradish. Servis je proveren i nema greshke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E, odlično, imam burazera (od tetke) u KG, vozi Bandita. Koja je adresa servisa (i telefon)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko ti reče da se kod Spaleta čeka mjesec dana. Lijepo nazoveš čovjek i kažeš šta treba da se uradi i on ti kaže kad da dođeš. Bio sam na tom jednom "servisu" kod njega i od poziva do odvoženja motora nije prošlo više od 5 dana. Takođe, imaš i Rodića u Novom Sadu i tamo se takođe ne čeka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 13, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan E, odlično, imam burazera (od tetke) u KG, vozi Bandita. Koja je adresa servisa (i telefon)? Da ti nije Vasa burazer? Nebojsha Lazarevic 0644068245 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, to je čuveni servis Lazarević, nisam znao da su ovlašćeni da servisiraju Yamahu u garantnom roku. Moj burazer je Boki, 69-to godište, puniji (kao i ja , završio srednju saobraćajnu pa je radio neko vreme u Gradskom saobraćajnom preduzeću, vozio autobus. Kasnije je radio u saobraćajnoj policiji, a poslednjih nekoliko godina radi u žandarmeriji u Kraljevu, pretežno vozi policijski autobus. Bandita je kupio pre par meseci u Balosavi, crveni. Imaju on i žena iste, pretežno crvene AGV kacige, možda ćeš ih primetiti na ulici ako ga ne poznaješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 13, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Aha, to je čuveni servis Lazarević, nisam znao da su ovlašćeni da servisiraju Yamahu u garantnom roku. Moj burazer je Boki, 69-to godište, puniji (kao i ja , završio srednju saobraćajnu pa je radio neko vreme u Gradskom saobraćajnom preduzeću, vozio autobus. Kasnije je radio u saobraćajnoj policiji, a poslednjih nekoliko godina radi u žandarmeriji u Kraljevu, pretežno vozi policijski autobus. Bandita je kupio pre par meseci u Balosavi, crveni. Imaju on i žena iste, pretežno crvene AGV kacige, možda ćeš ih primetiti na ulici ako ga ne poznaješ. Vidjao sam crvenog Bandita ali nisam znao chiji je. Kad budesh svracao u KG obavezno mi poshalji pp da odemo negde na pice. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Važi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...