Crno dete 1 Napisano Avgust 14, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih fabricki auspuh za gore pomenuti motor, '99 god? Treba mi da bih registrovao motor, prosle godine nije moralo, od ove godine mora sa fabrickim izduvom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 627 Napisano Avgust 14, 2019 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam morao ali imam fabrički čak sto vise nisu me ni pitaliimas na kp jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crno dete 1 Napisano Avgust 14, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ga vise na oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Avgust 23, 2019 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, auspuh je bio svega par hiljada km na motoru, cena je 60 e.. Naravno, ako je samo reg u pitanju, rado ću ga pozajmiti.. Ostalo na pp.. Послато са D2303 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crno dete 1 Napisano Septembar 28, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam vec od kolege sa foruma, Maximus1, nisam stigao ranije da javim... Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...