lemy 1080 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, treba mi savet da ne spalim Djenku. Kupio sam za neki moj projekat far koji u sebi ima integrisane led migavce. To nebi bilo problem da nemam 3 zice iz svakog migavca a imam 2 zice na motoru da povezem, plus i minus. Cemu sluze 3 zice u ovom slucaju i kako da povezem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 6, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rajkooooooo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1368 Napisano Avgust 6, 2019 Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Poziciono svetlo ??? DRL ??? DRL switchback turn signal ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slikaj migavce pa da probam da pomognem.Ovako vidim samo zice...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Edit.Led ne mozes spaliti.Ili si ubi + i - ili nisi.Ako nisi, nece raditi.Dioda je veoma prost element+ ——->|—— -Crna je verovatno zajednicka masa a zuta i crvena su +evi od migavaca.ProbajSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1080 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan To mi je drago cuti da mogu da probam, pa cu nabosti kombinaciji. Plasio sam se da nema u pozadini neke elektonike. Nisam slikao jer nema sta da se vudi. Migavci su u sklopu fara u obliku reda djioda Evo slike sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Offtopic: Možda ovo lepo izgleda, ali mi deluje da nije ni malo funkcionalno... Pogotovo po danu sa upaljenim farom. Odsaj sijalice u faru će potpuno zaseniti te migavce u faru i neće se ni videti. Daj bože da nisam u pravu, ali mi sve to deluje da će biti tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1080 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna, mozda si u pravu. I ja licno bi na motor koji ide u saobracaj stavio odvojeno migavce zbog vidljivosti ali ovo ide na neki bobber projekat koji ce se ponekad provozati po selu posto od registracije verovatno nema ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Avgust 7, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Onoliko koliko sam ja video, crna žica je - a žuta žica bi trebala da bude + dok bi crvena žica trebala da bude + za dnevno svetlo ( led diode iz žmigavca bi trebalo da svetle belo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Onoliko koliko sam ja video, crna žica je - a žuta žica bi trebala da bude + dok bi crvena žica trebala da bude + za dnevno svetlo ( led diode iz žmigavca bi trebalo da svetle belo.A kako ces druze da razdvojis levi i desni migavac u tom slucaju?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Avgust 7, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Već su razdvojene u faru, postoje dva seta žica ( žuta, crna, crvena ) jedan za levu stranu i jedan za desnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Avgust 7, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan samo što je u koleginom slučaju umesto zelene žuta žica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 7, 2019 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je zmigavac podeljen na dva dela i da treba spojiti crvenu i zutu a crna ti je masa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1080 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Niske said: samo što je u koleginom slučaju umesto zelene žuta žica Ovo je isto kao na mom faru samo su boje drugacuje. Sada kada malo razmislik ne secam se da sam video poziciono svetlo. Verovatno jedan deo dioda preuzima tu ulogu, tako da ovo ima smisla. Svakako mi je stigao i relej za led pa cu za vikend da eksperimentisem. Hvala na idejama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1080 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za pismene Alibaba stavio i uputstvo samo sto me sada buni zica koja je oznacena sa Stop. Sta to znaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Avgust 7, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebala da bude žica za poziciono ( belo ) svetlo. Dnevno svetlo, koje bi trebalo da se gasi kada se pali migavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...