Đani 0 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi imam problem suzuki k4 1000 samo mi se ugasi u voznji i upali lampicu crvenu i pise fi.. Ali nekad vozim 50 KM nista ne gasi se, samo mu dođe. Kad se ugasi nekad nece da upali, samo vergla, a nekad odmah sastavi. Jel neko imao pr.. Sta raditi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Avgust 5, 2019 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel si probao da mu pevas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 5, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da litra njemu pevusi... https://www.youtube.com/watch?v=_tkY1ZHzHdQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarLjuba 2 Napisano Avgust 19, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam slican problem sa V-stromom 1000dl k4. Na malim obrtajima nista. Motor kida u sve i jednoj brzini. Mozes na mjesrc sa njim kombinovane voznje. Konstantne voznje gasi se pri usporavanju i prelazku u nizi stepen. Palila mi se isto lampica FI (fuel injectors),ali nema veze sa pumpom prvo sam svoju cistio,pa.uzeo novu. I bacio pare. Poslije dolazim do saznanja za TPS senzor da se sinhronizuje ili kupi novi,ili vacum balans isto.odraditi. ali bjeze mi majstori od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...