miksamgm 1068 Napisano Avgust 4, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, juce supruga uzme da mi obrise kacigu od buba itd... Dok je brisala uzme noktom da skine nestobsa vizira i krene da se guli onaj lak. Ona nastavi, misleci da tako treba da skine sve... Uglavnom ujebe vizir totalno. Onda ja stupim na scenu sa 1000,pa 2000 vodenom i na kraju polirkom i 3m pastom zeleni cep. Medjutim nisam nista napravio, mutno i muzgavo. Na kraju sam čak od nervoze pritisko polirku pun gas i duboko izrisovao ivicom glave polirke. Jednom recenicom, osrao sam se totalno. Jel ima neko ideju jel ima pomoci il da bacim sve u qrac i trazim drugu kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17865 Napisano Avgust 4, 2019 Integrisan, 5265 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa probaj naci drugi vizir. To ja planiram za svoj MDS pro vent samo tesko cu ga naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 4, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kaciga? Nije vizir ne zamenjiv...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 4, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je lazer lsp02 Prilicno stara, kupio ovde na forumu za neke smesne pare(vise ruke radi placeno), ali je zadovoljavala moje potrebe, jer kad je polovna ne vodim bas racuna o njoj i nebrinem se kad uzmu da je gledaju isprobavaju i ostalo. E, drugi vizir nisam nasao na netu. Ako ovoj nema pomoci, onda bih kupio novu neki LS2 vidim da su ih puni oglasi, a nisu skupe. Jel ima neko iskustvo sa LS2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 4, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan A ako je vec takva situacija, slobodno se pocasti novom. Ja bi se pocastio ali sam navikao da se mucim... Za mene se sve veoma tesko nadje, meni treba flip-up 64-65 cm odprilike sto je negde 3-4xl... Koga ja jadan da pitam za iskustva sa bilo kojom kacigom? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Avgust 4, 2019 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nista druze, tebi da se osaluje jedna betonska po mjeriПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 4, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Nista druze, tebi da se osaluje jedna betonska po mjeriПослато са Redmi 4X помоћу ТапатокаNije da nemam kacigu, namucio se svojevremeno dok i nju nisam nasao ali dobro bi mi dosao jos koji komad... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 4, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Auuu druze ja imam glavatog drugara, nema broj za njegovu glavu... Prasta mu policija, kaze ako nadjes za ovolku glavu kacigu, placam 5 kazni... I tako prolazi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 4, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Nije zezanje bez kacige voziti motor, ne radi se o kaznama. Ja motorom idem svuda pa i na dalja putovanja... Evo posle dosta godina pre 7 dana sam pao sa motora, da mi nije bilo kacige... A ne stedim motor dok ga vozim.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15185 Napisano Avgust 4, 2019 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bigor je napisao: Nista druze, tebi da se osaluje jedna betonska po mjeri Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Oraniji odseci usice i eto slemica isti iz Louisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 4, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, miksamgm said: iskustvo sa LS2? Ja nosim LS2 vec bogami peta sezona i planiram opet da uzmem LS2, odnos cene i kvaliteta top! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 4, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Oraniji odseci usice i eto slemica isti iz Louisa Bitno je da ideje postoje a za ostalo cemo lako... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 4, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, velimirjevtic je napisao: Ja nosim LS2 vec bogami peta sezona i planiram opet da uzmem LS2, odnos cene i kvaliteta top! Kaciga LS2 Full Face FF353 RAPID CARBORACE To sam planirao, tj trazio sad i gledao po netu ceo dan. Sta mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1917 Napisano Avgust 4, 2019 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, velimirjevtic je napisao: Ja nosim LS2 vec bogami peta sezona i planiram opet da uzmem LS2, odnos cene i kvaliteta top! Slažem se sa kolegom. Treća sezona, sa LS2 FF 370 easy, na glavi. Solidna zaštita od vetra, udobna, ne prigušuje zvukove previše. Vizir je otporan na grebanje i sredstva za pranje. Može da se skida i lako se nabavi drugi (kao i držači vizira). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 4, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mr.Piplfoks je napisao: A ako je vec takva situacija, slobodno se pocasti novom. Ja bi se pocastio ali sam navikao da se mucim... Za mene se sve veoma tesko nadje, meni treba flip-up 64-65 cm odprilike sto je negde 3-4xl... Koga ja jadan da pitam za iskustva sa bilo kojom kacigom? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Pa, pitaj mene . Ja sam konačno pre par godina našao sebi u Gevari XXXXXL ( pet XL ) HJC CL-SP. Prema tome potraži kod njih . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 4, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na cabergu isto tako imao problem sa lakom ali već posle 6 meseci. Onda sam uzeo sumdjer i sa njim ogulio ceo lak.Vizir je onda maglio ali je izgledao kao da nisam ništa radio.Doduše dosta je maglio i i pre skidanja tog antimagli sloja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 5, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, miksamgm je napisao: Kaciga je lazer lsp02 Prilicno stara, kupio ovde na forumu za neke smesne pare(vise ruke radi placeno), ali je zadovoljavala moje potrebe, jer kad je polovna ne vodim bas racuna o njoj i nebrinem se kad uzmu da je gledaju isprobavaju i ostalo. E, drugi vizir nisam nasao na netu. Ako ovoj nema pomoci, onda bih kupio novu neki LS2 vidim da su ih puni oglasi, a nisu skupe. Jel ima neko iskustvo sa LS2? Ako si baš emotivno vezan za nju kontaktiraj Ivana-viziri 064 284 78 47, možda može da ti pomogne.n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 5, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Znam za tog ivana, ali malo pre sam odneo kod nekog mog ivana farbara da pokusa, nemam sta da izgubim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/4/2019 at 8:17 PM, miksamgm said: Kaciga LS2 Full Face FF353 RAPID CARBORACE To sam planirao, tj trazio sad i gledao po netu ceo dan. Sta mislis? Izvini na kasnom odgovoru, ako ti sta sada moze pomoci, naime kad mi je dosla kupovina kacige svasta sam jurio i probavao, hjc, caberg, nolan (grex) itd, e sad vecina ovih kaciga koje sam naveo su duze na trzistu i relativno poznatije firme, s tim da kad sam stavio LS2 na glavu legla je ko dupe na nosu, apsolutno da su je po mojoj meri pravili tako bi je uradili, hjc mi je bila potesna na temenu, (da se ogradim pricam o nekoj budzet prici tada sam gledao hjc cs14, caberg kondu flip up, ona mi je u vilici bila malo potesna) i na kraju sam uzeo FF351 kako sam je stavio na glavu to je bilo to, sta hocu da kazem isto kao sa obucom ne znaci da ce svakome odgovarati, trenutno nosim arai viper gt, i nosim je iskljucivo na relacije 100+ km, jeste bolje izbalansirana, proluftrana, o bezbednosti zlu ne trebalo verovatno tu i nadoknadjuje tu razliku u ceni, ali van tih duzih putovanja i kad je hladno za dzet kacigu nosim LS2 i dalje i posto ce Arai vrlo verovatno na dobos, sigurno cu ponovo uzeti LS2 samo neku visu klasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/4/2019 at 4:40 PM, miksamgm said: Onda ja stupim na scenu sa 1000,pa 2000 vodenom i na kraju polirkom i 3m pastom zeleni cep. Sto se ovoga tice, mislim da si zajebao sto nisi isao sa 3000 posle, ja sam pre izvesnog vremena polirao gitaru, po netu sam nalazio sva objasnjena gde je 2000 vodena dovoljna za poliranje do visokog sjaja i umalo odustao jer je svakako izgledalo mat i musavo, onda sam presao sa 3000 jos jednom iako je po osecaju bilo kao da krpom prelazim preko vizira i ispolirao tek tad sam dobio povrsinu kao ogledalo. Ali svakako mislim da bilo kakvim poliranjem vizira ces napraviti izvesnu dioptriju, pa ne znam koliko ce ti to biti pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...