MilanS 377 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Milan, iz Beograda, 27 godina. Trenutno vozim Yamahu XJ6 Diversion S, 2009. godiste. Motor je kod mene nesto manje od godinu dana, a od tada i redovno pratim forum. Pre toga sam vozikao tu i tamo tudje skutere, imao neku elektricnu skuter zajebanciju kao dete, tako da nekog iskustva pre ovog motora i nisam imao. Motor je kupljen sa nekih 7.500km, sve je bilo fabricko na njemu, cak i gume. Danas je skoro 20.000km na satu, bio je na Sitoniji, obisao obe obale Dunava, isao kojekude po Srbiji. Prouzrokovao mnogo osmeha i uzivanja, bez da je stucnuo ili imao najmanji problem. Kad vec pratim forum, kradem ideje za putovanja i dobru klopu, saznajem brdo korisnih informacija, onda ajde da se registrujem, mozda i napisem nekad nesto... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10692 Napisano Jul 26, 2019 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Yamahista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 26, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenevergreen 13 Napisano Jul 27, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa GTS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 27, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2708 Napisano Jul 28, 2019 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Nadam se da ulje nije bilo fabričko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...