N.F.S. 22074 Napisano Avgust 26, 2019 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako je meni ponudjeno tako ti prosledjujem, javio mi prijatelj,kaze liku je hitno zanovac,nit znam motor nit lika;)Scorpion izduvDiD 530d , zlatan lanacKnn fuel filterBmc Air FilterEBC Titanium paknovi ,predni i zadnji -NoviRizoma oprema : Retrovizori,polugice, rucice i bočice za ulje i tegici.Aluminum Suspension Fork Preload Adjusters .Brigestone Battleax RS10R Hypersport gume Nove 0 km.Trkački fuzasteri -Kontra menjac i kočnica.Unibat gel akumulator NovMotul 300v 15-40w Race- ulje.NGK Iridium svecice.Led carbon zmigavci sva 4.PUIG Windscreen- rezervni vetrobran.Rear Seat deleter- trkačka plastika umesto zadnjeg sedista,a naravno imam i zadnje sediste.Na Sve Servise i gume predjeno juče samo od majstora do garaze!!!! SVE NOVO!Samo gume 400eura i preko 400eura veliki servis. Ogromne pare skrljane u ekstra trkačku opremu!!! Skoro 200 konja!!!Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 26, 2019 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Update, voleo bi da dobije 4500e, ali zbog hitnosti moze dogovor. Nisam se bas nesto zanimao posto nije moj tip motora pa ni cene ne pratim, ako je zanimljivo trazicu jos informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ne. Nisam ja neki trkac Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Avgust 26, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bas neke slike samo ove. Nije da sam planirao da prodajem pa da je spremno sve. Motor 2011 godiste, na mom imenu, registrovan negde kraj juna ili pocetak jula pojma nemam kad, stavljene nove plocice pre dva dana nisu presle nista jos, ulje 300V 15-50 preslo oko 500-600 km koliko je i motor kod mene presao. Sad ima nekih 28.500-600 km. Gume su slikovi dobri ali ce ti trebati ulicne a ja ih nemam Cenu nisam formirao jer nisam ni planirao prodaju ali ne ispod 8 i ne preko 8,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Avgust 26, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno cak je ova poslednja slika sa PA jer ni to nemam a ta je kad sam ja kupovao ostala slucajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Наравно да је та са ПА, никад га не би продао да је качио слике од напред... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne. Hvala puno. Dosta mi prelazi budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Avgust 26, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87a jbg nemam vise smajlija. BMW uopste nuje ruzan od napred kada popijes 7 piva, 5 pelinkovaca, 4 vodke i popusis lulu mira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Avgust 26, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Darko Mihajlovic je napisao: Ma ne. Hvala puno. Dosta mi prelazi budzet Ma nema veze, ko zna mozda se budzet popravi do sledece godine a meni BMW zgadi jos vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Avgust 26, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi dozvolis da dam svoje skromno misljenje, gledaj kakav GSXR K6-K7 600-750 ne bi trebalo da je nedostizno. Vozio sam ga kratko i odlican utisak je ostavio na mene. Ima fabricki podesavanje fuzastera u 3 nivoa, antihoping kvacilo, pokazivac stepena prenosa i kakav takav amortizer kormana. Veoma se lepo vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Oni su mi sad mozda i izbor br 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Avgust 26, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj bi možda dao za 3500, znam da si video oglas. Pozdrav druže i neka je sa srećom kupovina aždahe !!! Honda cbr1000rr WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cbr1000rr, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 34000 km, Beograd. Cena 3.900 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 27, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Imas u 3T Racingu, zx6r, 2007 godiste, jece sam ga video, perfektan. Cena je 4000, verovatno moze nesto dole, ali je kao nov. Mislim da je presao samo 7000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 27, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZX6R ZX 6R NINJA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ZX6R ZX 6R NINJA, 2007. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 7600... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Avgust 27, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i dobar je samo je 25kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam vec. Samo je u papirima 25kw a skinuta je blokada. Svajcarac je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Avgust 27, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nekoga zanima Honda CBR600RR .. 2006god... odrzavana kod Joce (Profi moto).. Drugar koji nije na forumu prodaje. Registrovan do aprila 2020god... Ima quickshifter...gume stavljene u aprilu ove godine...tada je menjan uz osnovni servis i antifriz ,ulje u kocnicama,ulje u vilama..lanac i lancanici u dobrom stanju..izduv SBK..KN originalni filter .. Generalno dobar i pouzdan motor. Kontakt: Miloš 0643336057 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trazi znas li ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Avgust 27, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan 3000e je zadnja i fiksna bez cenkanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Avgust 27, 2019 (promenjeno) Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Moj rr koji sam danas prodao je imao ovakve vile. Mislim da UD vile idu od 2005+ , pa mi malo nesto ovde nije jasno plastike male trouglaste levo i desno ispod farova takodje nestaju posle 2005 , ako se ne varam Promenio Avgust 27, 2019 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Avgust 27, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da njega zoves oko svih pitanja . Verovatno je i rad da pristane proveru kod majstora i tako to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jebem ti , nema nista od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 28, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Crni zx6r u 3T Racingu, prodat danas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan oglas definitivno ide u kantu . upravo je kupljena masinica , opaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: oglas definitivno ide u kantu . upravo je kupljena masinica , opaka Daj slike...nemo' si škrt na informacijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...