PeterPan 357 Napisano Maj 12, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakasnjenjem ali evo par slika sa voznje 27. aprila za Kulu. Posle rucka smo krenuli farkas, moja lepsa polovina i ja sa dve Jawe 350TS za Kulu kod Zo lee. Kasnije nam se u Kuli pridruzio joska i Zoltan iz Temerina (nije BJB) pa smo tako zajedno veselo "prevalili" put do Temerina. Zo lee-u i njegovoj supruzi hvala na gostoprimstvu! Evo i slike: Odmor kod Srbobrana On the road... Ulazak u Kulu Zo lee, njegova supruga i farkas Zo lee-jeva besna masina On the road - part 2 Da li to Jawa prasi u daljini? Vesela druzina na izlazu iz Siriga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast za slike Uvek ste dobrodoshli i rado vidjeni gosti kod nas! Vidimo se uskoro! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 13, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, kao na slici 6 , ja sam dosao lane u Smederevo na skup, nabusio gumu na auto-putu!! Malo neudobno al' je korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...