N.F.S. 22802 Napisano Jul 29, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prvi odsecen je sablon za drugu i to je to Bez aparature od 1xxxx eura, a trajnije sigurno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15253 Napisano Jul 29, 2019 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Tuba od silikona idealna za to 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22802 Napisano Jul 29, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, tvrdja plastika! Mada ja kupim cev "Pestan" fi50, farba se lako i trpi sirenje prilikom montaze... Treba malo ivice smirglom obraditi... Ja se necu zezati posto je ovo "pokazna vezba" i da ideju sa vama podelim. Uzdravlje, odoh da nekako skidam silikon sa stapova 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15253 Napisano Jul 29, 2019 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Mada ja kupim cev "Pestan" fi50, farba se lako i trpi sirenje prilikom montaze... Ovo je jos bolje, prosirenje cevi na cizmu a suzenje iseci u obliku stitnika i bude blize stapu, da nemam kupovne sada bi isao praviti "aerodinamican" stitnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2639 Napisano Jul 30, 2019 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je dobro što je Neša testirao i video da ne valja, nego i da ostali stavljamo pa skidamo . Štampač je hobi varijanta, plastika ne znam koja je, i ispostavilo se da je samo za modeliranje, a ne i za realnu eksploataciju. Jbg, imao sam dobru volju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22802 Napisano Jul 31, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam za sada ofarbao ovo sto kao uzorak napravih... Kako se linija odlivka stapa uklopila sa linijim sastava na plastici! Vrh, kao da je bilo tu...Sent from my SM-J330FN using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...