mixa 1035 Napisano Maj 12, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kako me covjek zna obradovat`, to je cudo jedno. Smao cu reci da mu cestitam na prvoj pobjedi i pol poziciji. Ostatak ce te saznati od njega, cim se pobrine za "drzace" kisobrana. Nidzo kinze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan bravo i svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke...bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Cale; Samo cu kratko. Nikola je za vikend vozio drugu i trecu rundu u svom sampionatu, a slijedi pauza do 1. jula. Vikend je poceo dobro. Kao i u WSBK voze se 2 superbajk trke, ali se zbiraju, boduju i nagradjuju kao jedna. Ovaj puta se zbog nevremena vozila samo jedna, a Nikola zauzima 4. mjesto. U supersport open je bio za nijansu bolji i zavrsava kao 3, dok je u supersort trci bio jos bolji zauzeo je odlicno 2. mjesto. Za sve trke se kvalifikovao kao treci. Drugi dan je poceo odvratnm vremenom. Nikola se kvalifikovao kao 4 po jakoj kisi. Zbog toga dolazi do kvara na regleru punjenja i sledecu kvalifikaciju je morao propustiti, sto ga stavlja na zadnje mjesto. Pozajmio je regler sa istog, drumskog motora koji je slucajno imala jedna djevojka i ne cuj vraze, Nikola je na pol poziciji. Superbajk trku vozi veoma dobro i na kraju zavrsava na 2. mjestu. Sledeca trka je bila sa pol pozicije. Najbolji start koji je napravio ove sezone (zbog vrlo kratkog prenosa ga je to stalno mucilo). Ipak, nakon odlicnog starta na prvoj krivini prerano koci i gubi 2 pozicije. Na polovini trke prelazi drugoplasiranog, a zatim i vodeceg. Diktira jak tempo i na kraju prolazi kroz cilj kao pobjednik. To mu je prva zvanicna pobjeda od kako je presao na moderne motore. Bilo je to u klasi supersport. Preostala je jos trka open supersport, koju vozi sigurno, ali zavrsava na drugom mjestu. Od 6 mogucih, kuci se vraca sa 5 osvojenih trofeja. U klasi supersport je nakon 3 runde na 2. mjestu. Siri izvjestaj slijedi. Cale mi je u gostima i sprema reportazu,mogu samo da kazem da je bilo vise nego ocekivamo....hvala svima na podrsci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 12, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan L E G E N D O ! ! ! otimaš deci delove s mopeda.... sram te bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 12, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nasa srca su ispunjena. Svaka cast druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast Caca! svaka čast.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 12, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan L E G E N D O ! ! ! otimaš deci delove s mopeda.... sram te bilo Kako nezvanicno saznajemo, ipak je punoljetna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 12, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan GOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 12, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan GOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A sta ti cekas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 12, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, sta da ti kazem sem da si moj idol! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 12, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan GOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A sta ti cekas? Cekam sponzora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidza11 8 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Internet Prijavi odgovor kao problematičan Da bih docarao malo atmosphere koja je vladala prvog dana trke pogledajte ovaj video snimak. Mogao bih samo jos da dodam da je Nikola radio dan pre trke, imao Caleta i mene u gostima, i bez odmora isao da vozi. http://<object width="425" height="355"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kralju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj trkaci vikend ce mi ostati u secanju ne samo zbog prve pobede u 600ss i pet pehara koje sam doneo kuci.Nego sto sam upoznao jos jednog dobrog i sada vec prijatelja Nikolu (na forumu pod nickom Nidzo11) i naravno moj VELIKI PRIJATELJ Cale mi je dosao u goste.Kao i par nasih ljudi iz Vankuvera koji voze motore su dosli da me bodre.Hvala veliko svima u otadzbini i ovde na dalekom S.Americkom kontinentu ,kao i svima koji prate ove moje trke na ovaj ili onaj nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 17, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A sto je neko fini. Mestre ne sprdaj se, nego odmori i 1. jula, da ih poredes kao macice. A izvještaj sa trka će te moći pročitati na naslovnoj strani od ponedeljka. Evo i jedna sličica sa trke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nikola, svaka cast na voznji i pobedi, Keep it up... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ćaća, ja sam odavno rekao da su tvoje trke zanimljivije od bilo kojih drugih! Bravo! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je to izgledali s druge strane objektiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Maj 19, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nas covjek nema sta! ;D SVAKA CAST !!! :palacgore: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ko ceka taj se naceka i evo bez raci sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 4, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom, mnogo ljepsih promjenio. Sad ce odma` znati koji ih pretice na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA izgleda!!! Sretno ga nosio vazda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...