mali_zmaj 1307 Napisano Decembar 6, 2019 prisutan, 1149 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.7.2019. at 1:45, Momentum je napisao: Sto kaze @Svaler, imam Enter pantalone sa slike, prezadovoljan sam. Nigde ne mrdaju, materijal na mestu Iste imam ja,nosim ih jednu sezonu,zadovoljan i udobnošći i kvalitetom..,nisam upao u kišu nigdje..,al sumnjam da bi izdržale puno!! Kupio protektore u stavio u mjesta predviđena za to..,džepovi na koljenima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Decembar 6, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mali_zmaj je napisao: Iste imam ja,nosim ih jednu sezonu,zadovoljan i udobnošći i kvalitetom..,nisam upao u kišu nigdje..,al sumnjam da bi izdržale puno!! Kupio protektore u stavio u mjesta predviđena za to..,džepovi na koljenima... Gde si kupio protektore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 6, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan imao sve,ali Dig je dig.Ne zamlacujte se dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Decembar 6, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, sashac je napisao: imao sve,ali Dig je dig.Ne zamlacujte se dzabe. Inace je za taj Dig usluzno sio Enter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 6, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Vanja_022 je napisao: Inace je za taj Dig usluzno sio Enter Netacna informacija sinak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 7, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda gazda Entera laze Ko je tvoj insajder @sashac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 7, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Momentum je napisao: Onda gazda Entera laze Ko je tvoj insajder @sashac? Pa gazda diga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1307 Napisano Decembar 7, 2019 prisutan, 1149 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.12.2019. at 21:21, Vanja_022 je napisao: Gde si kupio protektore? Bio u Zagrebu i navratio kod Šepića..,82 kune... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1307 Napisano Decembar 13, 2019 prisutan, 1149 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan nađoh i fotke!!poslato sa rupovke uz pomoć kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 746 Napisano Decembar 16, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan glas za DIG. Za moju visinu 196cm XL odgovarajuca mera. Ne pustaju vodu, provereno. Svakako nisu kao moto-pantalone, ali za lokalnu/gradsku varijantu, uz moto-patike odlicno odradjuju posao. Samo ne treba ih prati cesto, jer se tako spira neka hemikalija-premaz sa povrsine koja odbija vodu. Kada se operu, odmah pod peglu da se osuse sto pre, jer se tako taj premaz obnavlja. Tako su mi rekli ljudi iz DIGa, koliko se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...