sashac 8204 Napisano Jul 16, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi samo cilindar,sjebah ovaj tako sto mi je pukao kljuc i ja ga zatvorih srafcigerom...Pre je bio naj tref servis ali ne mogu da ga nadjem...u Mirjevu bejase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 16, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti Ristic to moze resiti, probaj kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 16, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Satelis je napisao: Mislim da ti Ristic to moze resiti, probaj kod njih. Risric iz Zemuna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 16, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ja, bas taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 16, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kappa - K500 Motorcycle Luggage Top Box Lock/Barrel Kit - 1 Box Set (x2 Keys Bla WWW.EBAY.COM One barrel, two keys, one circlip and one socket supplied. This key will fit all Kappa hard luggage including K40, K35, K52 etc. IMPORTANT NOTE: UK is Mainland Only. ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takve slicne imas u Okov-u samo metalne i na sraf, ja kupovao sebi. Ako te ne mrzi naidji pa pogledaj i izmjeri duzinu cilindra jer ima vise duzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 16, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih budzio,potreban mi je originalni ulozak.Ako ne moze Ristic,narucicu na ebayu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 17, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bocca_bastard je napisao: Motoland ima rezervne delove E hvala Boco.Jbt,tamo sam i kupio kofere.Imaju na stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...