drmilan_ 5562 Napisano Jul 5, 2019 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da smestim temu na odgovarajuce mesto, pa neka je admini prebace ako nije problem. Elem, jedno, mozda dva pitanja. Da li ima neko da dobavlja stvari iz louisa ili da moooozda sad bas stize iz germanije i voljan je da kupi bisage u louisu i donese. Ja sam u Subotici tako da sam usput Evo o cemu je rec Buy Louis Saddlebag Set black, capacity 2x15 litres | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU Louis Saddlebag Set black, capacity 2x15 litres at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2643 Napisano Jul 6, 2019 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pretraži malo forum, ima izvesni Sekula koji radi baš to. Ima još nekih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Jul 6, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sekula trenutno ne radi, tacnije do 15.07. "Zbog nemogucnosti odlaska u EU do 15.07., primoran sam do tada da stopiram sve porudzbine...", kako je sam napisao. Ako je hitno imas Moto centar Gajic, mada se ceka desetak dana na robu dok stigne do tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8306 Napisano Jul 6, 2019 Solo Rider, 3187 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Одоше скоро као као нове бисаге за 3000 дин на форуму Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drmilan-e, obrati paznju da od skoro na svim LOUIS sajtovima kad ih otvoris iz Srbije, cenu prikazuje bez MWST (PDV). Dodajes na nju oko 20 %. Dakle, nije im cena 29,40 nego negde 35-36 eu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 7, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano Tako je...To pise i na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5562 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Одоше скоро као као нове бисаге за 3000 дин на форуму Znam, kasno sam se javio. Tj bio sam drugi al ko prvi njemu devojka...Nasao sam caletovog kolegu pa ce mi doneti u petak vec Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sta treba iz louisa, javite se kolege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5562 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan E sad bila top akcija za cizme i rukavice, kud se nisi pre javio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo alpinine gp plus za bagatelu haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kaciga pa cu opet ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5562 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad budes isao ako se setis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra bi ujutro bi trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako ti druze nije tesko, i rad si da mi uzmes ovo, oduzim se nekako...sica, 10e https://m.louis.eu/artikel/universal-rubber-grips-black-pair/10019597?filter_article_number=10019597&list=4b39b6a5062783519e7cd3e1728ed080 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan inace, cimnuo sam sekulu pre dan dva, da pitam kako je stanje, kaze josh uvek ne radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan A sta sekula radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sekula nam je bio glavni dobavljac robe iz luisa...po prirodi posla je stalno bio u Bechu, pa je spojio lepo i korisno...ona nama donosio stvari po ceni sa sajta, a sebi uzimao pare od povrata poreza...nama lepo - njemu lepo + stvari brzo stizale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok super. Javim ako sutra budem isao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan super, hvala, pa kako ispadne...nije mi deo od krucijalne vaznosti al mi trebaju...pa ako moze moze, ako ne, nekako cu ih nabaviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kisa ubi ako bude ok vreme idem jer moram zbog kacige, ako bude kise jbg drugi put alite necu zaboraviti zigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5562 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 8/13/2019 at 11:33 PM, Peki_92 said: Ovde kisa ubi ako bude ok vreme idem jer moram zbog kacige, ako bude kise jbg drugi put alite necu zaboraviti zigurno. Jesi li jos tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam u mb. Nisam u lois isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5562 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Peki_92 said: Jos sam u mb. Nisam u lois isao. JAvi ako isao pa mozda nadjem nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Avgust 28, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, a staru ne mogu da nadjam, a mislim da sam negde pročitao o povraćaju poreza od kupovine u Louisu.. Elem, u predhodne 2 nedelje sam pazario u louis-u u dva navrata, prvi račun 210e, drugi 360e.. Imam sačuvana oba računa, sad me zanima kako najjednostavnije da dobijem povraćaj? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 28, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BanditVA To si trebao pitati prije kupovine robe u Louis-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...