N.F.S. 21452 Napisano Jul 5, 2019 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, kupio bih nosac kofera za Peugeot satelis... Koliko sam uspeo istraziti pasuje od svih proizvedenih kubikaza. Ukoliko neko ima pomenuti skuter a isti mu nije potreban (nosac) dosao bih u bilo koje mesto u Srbiji i na mesto nosaca montirao rukohvate sa svog skutera (mesto njih se montira nosac), doplatio realno i po dogovoru. Znaci, dodjem, sve premontiram i platim Rukohvati sa mog skutera su sive boje i nemaju ni mikroostecenje! (Slika ispod) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jul 5, 2019 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A ovo mi treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Septembar 21, 2019 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je aktuelan! Dodjem na adresu i sve premontiram, platim po dogovoru... Peugeot SATELIS 500 EXECUTIVE, 1 owner, Top box, lovely example 2011 GREY MOTORCYCLES-FOR-SALE.BIZ Peugeot Satelis 500 Executive 2011 - 1 owner 7177 miles F. S. H Top box and Givi setup. Nice clean example Sold by us new 1 months Warranty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Septembar 21, 2019 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Linkovao sam sliku ali prikazuje oglas... Vidi se kakav nosac trazim. Hvala, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...