Igor556 1 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter Sprint Grido 2t, skuter u super stanju. Odlicno prima gas i odlicno vuce, ali ako radi malo duze i posle toga ga ostavis da radi na leru ugasi se. Ciscen je karb, zamenjena svecica... Moze li neko da mi pomogne? @adminX 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Jul 1, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter Sprint Grido 2t, skuter u super stanju. Odlicno prima gas i odlicno vuce, ali ako radi malo duze i posle toga ga ostavis da radi na leru ugasi se. Ciscen je karb, zamenjena svecica... Moze li neko da mi pomogne? [mention=2466]adminX[/mention]Probaj da ga zagreješ pa povećaj malo ler gas... Za početak... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor556 1 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam to ali kada je hladan onda je dosta veliki ler gas i to mi smeta. Ako treba da bude tako onda cu povecati nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan agility_50.pdf Izvinjavam se, slučajno postavih ovde uputstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...