bradivoje 9 Napisano Jun 22, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko upoznat kako je sa cenama u Zulića kampu na Štrbačkom buku? Radi se u reci Uni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za cijene ali da znas da do Strbackog buka imas jedno 7-9km jako loseg makadama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 9 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Znam i to! Šta je 10 km za jednog KLE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 9 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Eto... pre neki dan sam prošao taj MAKAAADAAAMMM .. i ništa nije bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 20, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni meni na Tracer 700. Cisto sam napisao da znas. Ne vidim poentu pisanja velikim slovima. Eto ti si pravi bajker a ja se bojim makadama... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...