bradivoje 10 Napisano Jun 22, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko upoznat kako je sa cenama u Zulića kampu na Štrbačkom buku? Radi se u reci Uni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1312 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za cijene ali da znas da do Strbackog buka imas jedno 7-9km jako loseg makadama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 10 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Znam i to! Šta je 10 km za jednog KLE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 10 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Eto... pre neki dan sam prošao taj MAKAAADAAAMMM .. i ništa nije bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1312 Napisano Jul 20, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni meni na Tracer 700. Cisto sam napisao da znas. Ne vidim poentu pisanja velikim slovima. Eto ti si pravi bajker a ja se bojim makadama... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...