to crank 5345 Napisano Jun 24, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Katar 200%, Argentina najverovatnije a za Portimao nisam siguran. Titula je i dalje na dohvat ruke Bautisiti ali nije onako nezamislivo kao što je bilo do pred Jerez da u nekom sklopu okolnosti Rea uspe na guzove da ga izjebe. Jedan od preduslova je ispunjem, da Bautista padne par puta u trkama u kojima Rea završi na podijumu. Drugi, da Bautista gubi na stazama na kojima nije vozio ili je vozio samo manje cvaje, je takođe delimično ispunjen. Treći, da na nekim srazama na kojima je Bautista dominantan imamo kišu, je takođe moguć... Odjednom ima rašta da se gleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Jun 24, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma ono malo ispočetka neko iz režije bio na godišnjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan X faktor ce biti sprint trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jun 24, 2019 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Definitino, ako Rea ispuni ocekivanja na Doningtonu, bice zajeban nastavak sezone. Ne znam koliko moze Dukati da dobije na ispucavanju iz Melburna, i one sledece krivine, zaboravio sam kako se zove, ali svakako ocekujem da Rea izdominira. Mislim da postoji velika sansa da Haslam sjebe dukatiju racunicu tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sykes uzima Donington x3 Y faktor za šampionat mi je Yamaha. Koje su prognoze za MvDM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jun 24, 2019 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Od vDM sam i ocekivao pobede, ali ne znam kako ce da prodje sa ovim povredama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5432 Napisano Jun 24, 2019 Ne silazi, 4827 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ispostavilo se da rebra nisu polomljena. Danas je imao operaciju ruke, još ništa nije rečeno kad planira da se vraća na stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da je nezgodno voziti na ovako klizavoj stazi, medjutim kako je jednom tako je svima. Videli smo da se bautista ne snalazi najbolje kada nema velikog gripa. Jos ako se nametne tempo sa Superpole trke gde se voze druge gume i startuje se sa manje goriva.... eto problema u uvodnim krugovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...