Cale 9 Napisano Maj 11, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca trka za svetsko moto GP prvenstvo se vozi na stazi u Sangaju. Prosle godine je po kisi pobedio Valentino Rossi, a u teskim uslovima je zablistao Olivier Jacque. Na slici su podaci za F1. F1 bolidi imaju veliku prednost u krivinama i na kocenjima. MotoGP vozacima je potrebno skoro 2 minuta za jedan krug. Pri tome postizu vece maksimalne brzine na ovoj stazi nego F1, pa je Checa na Ducatiju prosle godine postigao 342km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 12, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Meni staza deluje "poprilichno uzbudljivo"...jedva chekam!!! Evo bash na TVu trening... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Isrkreno, ocekujem podebu Stonera ili Pedrose i bilo bi mi jako drago da stvarno bude tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 12, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Prvi i drugi trening su vozeni po kisi. Rossi je pokazao, da nije prosle godine bio slucajni pobednik. Pedrosu bi na ovoj trci definitivno iskljucio kao moguceg pobednika i ako mu odgovaraju 2 kilometarska pravca, jer se potpuno sakrije iza vizira. Staza je vrlo teska za nejake vozace. Prvi trening: 1 V. Rossi (ITA) Yamaha 2:12.060 20 2 C. Stoner (AUS) Honda LCR 2:12.062 16 3 K. Roberts (USA) KR 2:12.112 21 4 L. Capirossi (ITA) Ducati 2:13.034 18 5 S. Gibernau (ESP) Ducati 2:13.221 16 Drugi trening: 1 V. Rossi (ITA) Yamaha 2:09.393 21 2 L. Capirossi (ITA) Ducati 2:09.748 21 3 J. Hopkins (USA) Suzuki 2:10.007 23 4 S. Gibernau (ESP) Ducati 2:10.187 19 5 N. Hayden (USA) Honda 2:10.247 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi i drugi trening su vozeni po kisi. Rossi je pokazao' date=' da nije prosle godine bio slucajni pobednik. Pedrosu bi na ovoj trci definitivno iskljucio kao moguceg pobednika i ako mu odgovaraju 2 kilometarska pravca, jer se potpuno sakrije iza vizira. Staza je vrlo teska za nejake vozace. Prvi trening: 1 V. Rossi (ITA) Yamaha 2:12.060 20 2 C. Stoner (AUS) Honda LCR 2:12.062 16 3 K. Roberts (USA) KR 2:12.112 21 4 L. Capirossi (ITA) Ducati 2:13.034 18 5 S. Gibernau (ESP) Ducati 2:13.221 16 Drugi trening: 1 V. Rossi (ITA) Yamaha 2:09.393 21 2 L. Capirossi (ITA) Ducati 2:09.748 21 3 J. Hopkins (USA) Suzuki 2:10.007 23 4 S. Gibernau (ESP) Ducati 2:10.187 19 5 N. Hayden (USA) Honda 2:10.247 23[/quote'] Vale se vraca u formu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 12, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ja nebi rekao da Vale nije bio u formi. Pre bih rekao da je to slucaj sa Yamahom. Cak su razmisljali da stave motor 2006 na ram 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Maj 13, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao jutros da pogledam trening. Zamolio bih nekoga ko ima rezultate da ih okaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 13, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Rossi ce startovati tek sa 13. pozicije i ako je juce na mokroj stazi bio dominantan. Ipak bih prognozirao njegovu pobedu, mada ce biti guuuustooo. Ocekujem jos jednu sjajnu trku. Tamada 343,7km/h-novi rekord na "kruznim" moto takmicenjima. 1 D. Pedrosa (ESP) Honda 1:59.009 2 J. Hopkins (USA) Suzuki 1:59.373 3 C. Edwards (USA) Yamaha 1:59.383 4 S. Nakano (JPN) Kawasaki 1:59.570 5 N. Hayden (USA) Honda 1:59.574 6 S. Gibernau (ESP) Ducati 1:59.639 7 C. Stoner (AUS) Honda LCR 1:59.890 8 M. Melandri (ITA) Honda 2:00.014 9 R. De Puniet (FRA) Kawasaki 2:00.044 10 L. Capirossi (ITA) Ducati 2:00.078 11 M. Tamada (JPN) Honda 2:00.175 12 C. Vermeulen (AUS) Suzuki 2:00.304 13 V. Rossi (ITA) Yamaha 2:00.720 14 C. Checa (ESP) Yamaha 2:01.052 15 A. Elias (ESP) Honda 2:01.275 16 A. Hofmann (GER) Ducati 2:01.972 17 J. Ellison (ENG) Yamaha 2:02.088 18 K. Roberts (USA) KR Honda 2:02.311 19 J. Cardoso (ESP) Ducati 2:02.940 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 13, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prvoj cetvorici. U koliko pocinje trka i ima li streama na Internetu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 13, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nebi rekao da Vale nije bio u formi. Pre bih rekao da je to slucaj sa Yamahom. Cak su razmisljali da stave motor 2006 na ram 2005. NIsam mislio bukvalno na njegovu formu, i ja mislim na ceo koncept. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Maj 13, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Trka poèinje u 9h ujutro, i deluje da æe biti interesantna! Moj glas za crvene motore. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 13, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Trka poèinje u 9h ujutro' date=' i deluje da æe biti interesantna!Moj glas za crvene motore. :wink:[/quote'] Crveni ce da popuse, nije sve u max brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 13, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce biti jako neizvesna trka. Crveni nisu vise najbrzi (blizu su). Tamada je vozio 343,7, a Stoner 343,2 dok je Pedrosa postigao 342,5. Gibernbau je bio tek cetvrti sa 341,8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pljusstace ZUTI ssamari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pljusstace ZUTI ssamari... Zajeban taj Pedrosa...??!!?? Brate,imaj vishe Vere! Nikad Yamaha,nikad stalni po'so,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 14, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je Rossi u problemu :cry: Obistinjuju se moja predvidjanja da ce mu ove godine biti jako tesko.Ima problem sa Yamaha , ali bogami ima ga i sa konkurencijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 14, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast klincu, mada je Hayden uvecao prednost i uskoro dolazi Laguna Seca gdje moze da racuna na sigurnu pobjedu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 14, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna trka! Totalno mi se svidja prva petorka! A crveni su konacno na svom mjestu!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je Rossi u problemu :cry: Obistinjuju se moja predvidjanja da ce mu ove godine biti jako tesko.Ima problem sa Yamahom ' date=' ali bogami ima ga i sa konkurencijom[/quote'] Drago mi je Suzane u vrhu, Yamahe na postolju, i pussenja Ducatija. Da nema problema s Yamom, "zbrinuo" bi Vale konkurenciju, al' ssta je tu je. Kom opanci Tom&Jerry :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 14, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja Repsol tima. Pedrosu cemo jos gledati kao pobednika. Ducatiji nakon sjajnog starta sezone-srednja zalost. Nadam se da se Suzuki vraca gde je odavno trebao biti. Rossi je usao u boks zbog nestabilnosti, mehanicari menjaju zadnju gumu, jer je problem od pocetka sezone bio nazad, da bi Rossi video da je prednja guma fizicki ostecena, tako da se ponovo vratio u boks i odustao. U Laguni ne bih garantovao da ce Hayden pobediti. Mogao bi i Edwards, a i neki drugi vozac, jer to vise nije nepoznanica za ostale vozace. Honda je uradila pravi potez dovodeci mlade (za razliku od Ducatija). Sada Honda ima 4 vrhunska vozaca mladja od 25 godina, a Ducati ima 2 kvalitetna penzionera. Da su pametni da penzionisu bar Setea, a da dovedu Lorenza ili nekog drugog iz klase 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 14, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja Repsol tima. Pedrosu cemo jos gledati kao pobednika. Ducatiji nakon sjajnog starta sezone-srednja zalost. Nadam se da se Suzuki vraca gde je odavno trebao biti. Rossi je usao u boks zbog nestabilnosti' date=' mehanicari menjaju zadnju gumu, jer je problem od pocetka sezone bio nazad, da bi Rossi video da je prednja guma fizicki ostecena, tako da se ponovo vratio u boks i odustao. U Laguni ne bih garantovao da ce Hayden pobediti. Mogao bi i Edwards, a i neki drugi vozac, jer to vise nije nepoznanica za ostale vozace.Honda je uradila pravi potez dovodeci mlade (za razliku od Ducatija). Sada Honda ima 4 vrhunska vozaca mladja od 25 godina, a Ducati ima 2 kvalitetna penzionera. Da su pametni da penzionisu bar Setea, a da dovedu Lorenza ili nekog drugog iz klase 250.[/quote'] Vrlo dobra konstatacija, kao i uvek na kraju krajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 14, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Da nebi izmisljali o Rossijevim razlozima odustajanja, evo slika njegove prednje gume: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ova gume moze da predje jos brdo kilometara izgleda bolje nego moja. Ako neko ima Rosijev telefon nek mi posalje da ga pitam da li ce da prodaje gumu :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 16, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji preskacu naslovnu stranu, evo izvestaj sa trke: http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji preskacu naslovnu stranu' date=' evo izvestaj sa trke: http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=93[/quote'] Zbog izvestaja sam poceo ponovo da posecujem i glavnu stranu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...