_Jeca_ 2 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan hahaaaaaaaa!!! ti neces da se vozis motorom sa njima a ja mogu........ hmmmm da li mi to lici na prozivku... pa netju jbg..mene tje sestro da vuku na rolerima..dogovorili smo se.. e shalim se ja malo..gore..ono..nisi valjda shvatila pogreshno... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opijum 0 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja se salim bre sta ti je.... neka nas obe vuku na rolerima mozda je sigurnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan A roleri!!!Pa vas dve ste teskasi ako se ne varam roleri su sa po 4-5 tocka x 2!1 ;D :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan i ja se salim bre sta ti je.... neka nas obe vuku na rolerima mozda je sigurnije a ti znaash da se shalish... hmmm e da ne kradi mi fore..amo mene mogu vuci na rolerima..ish!! ti nek.te vozi neko.,.e breee nije svaka za rolere...to je naaukaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve ste nasle da vas neko vuce i vozi...a ja ko siroche, mogu samo da gledam :'(. Kad sam glupa. Jedino da javno otvorim tender ko ce mene da voza, mislim nema smisla. hahahah -sarcasm- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan hehe...e boko..aj ja tju te vutji..jaka sam ti ja, plivacica ...ma bre znas kako idu moje role..ni ne treba vuca... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan E na ta cuda nisam stala od 5og osnovne. A tad sam bas bila kul i znala sam one trikove i zezalice sa rolerima...sad samo gsp i moja konzerva od reno-a 4 i ide mi ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan e pa Boko..taaako.je..al mogla bi probat opet rolere..al stvarno, extra su.. pozz veliki za tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opijum 0 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nemam nameru da ti kradem fore....pa nista onda...vozicu se ja a tebe neka vuku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ma nemam nameru da ti kradem fore....pa nista onda...vozicu se ja a tebe neka vuku... dushoooo samo se ti vozi...vidim da ti je to jedina opsesija...kiss... ajde samo pazi da ne traze da odradjujes gorivo..ko moj bata sto trazi takim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opijum 0 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha bas je smesno :-\ ne brini ti za mene, necu ja odradjivati gorivo na taj nacin sto ti mislis...imam ja druge "fore"....kiss i tebi jecoooo..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan haha bas je smesno :-\ ne brini ti za mene, necu ja odradjivati gorivo na taj nacin sto ti mislis...imam ja druge "fore"....kiss i tebi jecoooo..... ma shaaalim se ..jbt.. hehe.. zezam se evo dosta je bilo moje neozbiljnosti... prekidam..od sad sam OZBILJNA ... kiss Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan haha bas je smesno :-\ ne brini ti za mene, necu ja odradjivati gorivo na taj nacin sto ti mislis...imam ja druge "fore"....kiss i tebi jecoooo..... ma shaaalim se ..jbt.. hehe.. zezam se evo dosta je bilo moje neozbiljnosti... prekidam..od sad sam OZBILJNA ... kiss ha,ha,ha.....dokle? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan dok se ne vrnem iz grada... pozz hehehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan komsija, pa da se ne javi! bruka! ;D u svakom slucaju, dobro dosla jeco!\sa ili bez rolera, nebitno, na ovom forumu je bitna voznja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan auuu komshija bruke li puste.. pa komshija sha da ti kazem...idu i role nizbrdo ko lude.. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan A uz brdo da i ne govorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan A uz brdo da i ne govorimo e necemo se vredjamo...uz brdo dolazi moja snaga do izrazaja... ma i tad jure ko lude.. heh..nisam dzaba trenirala plivanje 11 god.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ti LoOoddaaaa!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ma bre bre, sram te bilo, kako mozes tako sta reci.. ja nisam toliko lo0oda, samo se tako ceshljam... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Može se nastaviti trend u OFF-topicu, kao feljton sa naslovima ''Chat sa... (neko žensko ime u instrumentalu)''. Izvinjavam se :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...