cezarpa 11298 Napisano Jun 12, 2019 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gadljiv na polovno, ali Sam zeleo da nije krs. Liberty 06 Sam vec posedovao I imam lepo misljenje,. Razlika izmedju beverly 250 I liberty 125 je velika. Ovaj novI je kao igracka naspram beverly ja. Prvo velicina, paozbiljnost agregata, izgled. Kao konj I magarac. Oval Mali se tako lako vozi, lako izveze iz garaze kroz kapiju, nizi je, pesma.vise mi odgovara za vozikanje I trckaranje nekim poslom, a opet mu nije problem da stigne od Panceva do BGD. Samo imam jednu ozbiljnu zamerku, nema copavu na koju Sam navikao, I koja ima veliku upotrebnu vrednost. U sustini Sam zadovoljan motorce je nezahtevno, Samo redovna zamena ulja I bez preteranog silovanja I trajace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Jun 12, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćopava to je ona nogara sa strane jel tako.Možda ima rupe za nogaru, sigurno ima. Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Jun 12, 2019 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran mislim da nema.Nema ni tegice na volanu.Svaka ona zastitna plastikica, n.primer na varijatoru,auspuh,vakum slavina i sl.je na svom mestu.izduvna grana pre lonca nit zardjala nit izgorela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Jun 14, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može li još koja sličica Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Jun 14, 2019 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Jun 15, 2019 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Jun 15, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Фино, е па онда сретно и да сипаш и не мислиш, лепо изгледа очувано.Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jun 15, 2019 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam sipao gorivo u Super 8 125, 3.3l na 100km. Ocekivao sam vise sa obzirom kako ga ja vozim... Karburator ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Jun 15, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj moj matori tako troši malo više čini mi se, samo mali rezervoar, to me počinje žestoko nervirati, dao bi onu rupu ispod sedišta za još 5-6 litara. Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Jun 15, 2019 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Surla85: " Danas sam sipao gorivo u Super 8 125, 3.3l na 100km. Ocekivao sam vise sa obzirom kako ga ja vozim... Karburator ima." 125 ccm karburator to je uobicajeno ,3-3,5l zavisi od stanja masine. i ovaj moj novi prvo merenje oko 3,2l Imao sam libertyja 06 god i mislim da ima razlike,na postarskom malo siri korman ima tegice.Ovaj nekako skromniji,ali dobro ide,pogotovu kad sam promenio ulje i filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jun 15, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trenutno trosi moj liberti 3.1 na 100km. Jeste malo je problem sto su stedeli na kapacitetu rezervoara ali sta da se radi. Sipao sam pun rezervoar i posle 160km mi se upalila lampica za rezervu koja je malo manje od 1l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...