NikolaSekaric 0 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, planiram da kupim naked motor. Nasao sam suzuki sv 650 2007 god. koji mi se jako svideo a da budem iskren pase mi i cena, to ce biti prvi motor koji kupujem. Jedino ima jednu “manu” ili mozda ne naime vazdusno je hladjenje. Motor planiram da vozim po malo, rekreativno jer i nemam bas puno vremena, nece se voziti cesto po gradu a nece se ici ni na duza putovanja za sad itd, pa me zanimaju iskustva prednosti i mane vazdusnog hladjenja kod ovog modela i da li je neko mozda vozio ili vozi taj motor? Hvala na eventualnom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3671 Napisano Maj 30, 2019 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Taj agregat je vodom (tacnije antifrizom) hladjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaSekaric 0 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lik sto ga prodaje kaze da je vazdusno hladjenje, samo sam ga video na sajtu, treba da idem da ga pogledam uzivo cim uhvatim vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3671 Napisano Maj 30, 2019 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti link ka sajtu, ako je vazdusno hladjen to nije suzuki sv 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaSekaric 0 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.olx.ba/artikal/30863351/suzuki-sv-650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3671 Napisano Maj 30, 2019 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta ti je ovaj lik rekao i sta prodaje, ali ovaj motor sa linka ima vodeno hladjenje, jasno se vidi hladnjak sa sve cepom i crevima do vodene pumpe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaSekaric 0 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan On kaze tako, jos je to napisao i u opisu. Sta mislis jel vredi taj motor tih para, i registrovan je jos 5 meseci. Ja se u to ne razumem pa zato i pitam, prvi mi je motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako prodavac ne zna da li mu motor ima vodeno hlađenje, ja bi od takve trgovine bežao kao đavo od krsta. Ako on to ne zna, šta onda uopšte zna o održavanju motora i ostalo... ? 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3671 Napisano Maj 30, 2019 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Painkiller me preduhitrio, ali evo, moj brat od tetke vozi stroma 650, ne zna lanac da podmaze, otera kod Gagija 3t racing u Balosavu i plati sve redom da se dotera kako treba. Garantujem da ce mu motor za 10 godina biti kao nov, a decko ne ume niti hoce da nauci nista oko odrzavanja, jer ne mora. Moj savet, ovako na daljinu, ti je da nikako ne ides da gledas motor bez dobrog majstora, posto vidim da ni sam nisi strucan. Kao model, sv 650 je odlican motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaSekaric 0 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Necu bez majstora to je sigurno, po slikama izgleda ok jos mi je slao i neke video zapise dobro zvuci itd,ali preedacemo ga lepo, hvala na odgovorima znaci mi to dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10791 Napisano Maj 30, 2019 Hronični Motociklopata, 7451 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom Painkiller-om, takvi nestrucni vlasnici cesto prave greske u koristenju svojih vozila koje dovode do raznih krvarova i ostecenja, ne kazem da treba bezati od takvog motora, ali ga treba pregledati sa dodatnim oprezom. A sto se tice vazdusnog hladjenja, taj ko ti je napricao gluposti o vazdusno hladjenim masinama da im je to "mana"... taj nema pojma, i ucini sebi uslugu i nemoj vise da uzimas savete od njega jer ocigledno nema pojma o cemu prica, Vazdusno (ili cesto kombinacija vazdusno/uljno) hladjene masine su odlicne, i to nemoj da te brine, cak se moze reci da su pouzdanije u smislu da su jednostavnije, nema hladnjaka, vode/antifriza, vodene pumpe, termostata, creva i ostalog...znaci ima manje stvari da ti rikne, i ako se pravilno/normalno voze, nema sta da brines. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaSekaric 0 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam mana pod navodnicima jer neki kazu valja a neki ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10791 Napisano Maj 30, 2019 Hronični Motociklopata, 7451 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga puno njakas u mestu ili milis 20kmh po gradskoj guzvi od semafora do semafora u sred leta na 30 stepeni, to ne prija ni vazdusari a ni vodenjari, tu ne pomaze vodeno hladjenje, jer taj hladnjak na vodenjari (koji hladi vodu koja hladi masinu) se hladi VAZDUHOM, i ako nema strujanja vazduha onda si u problemu, ubrzo se upali ventilator ali to nije trajno resenje, ili vozi, ili gasi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Prva generacija Sv-a ima normalno vodeno hladnje a druga ovaj model sa oglasa k3 ima vodeno hladnjenje i uljno vidi se mali hladnjak ispod prednje izduvne grane.Ono sto se vidi na slici sa strane gde je menjac levi fuzaster sa nosacem je varen,verovatno od pada takodje je krpljen i farban raonik.Proveri kako se motor ponasa u voznji i ostalo.Po gradu neces da ga pregrejes,imas na hladnjaku ventilator kada podigne temeraturu pali se i dodatno hladi.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaSekaric 0 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da tacno se vidi da je varen kad se zumira slika. Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18458 Napisano Maj 30, 2019 Integrisan, 5513 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Biker-Boy said: Ako ga puno njakas u mestu ili milis 20kmh po gradskoj guzvi od semafora do semafora u sred leta na 30 stepeni, to ne prija ni vazdusari a ni vodenjari, tu ne pomaze vodeno hladjenje, jer taj hladnjak na vodenjari (koji hladi vodu koja hladi masinu) se hladi VAZDUHOM, i ako nema strujanja vazduha onda si u problemu, ubrzo se upali ventilator ali to nije trajno resenje, ili vozi, ili gasi. Sasvim normalan dan Beogradjana u guzvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A vidi se i da je i desna strana strugana po asfaltu. Na hladnjaku se vide tragovi klizanja. Ja bih definitivno zaobišao ovaj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Zar ovakva plasticna bocica za ulje od prednje kocnice nije ugradjivana na S modele ? N verzija bi trebalo da ima crnu kockastu aluminijumsku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam, kada sam gledao nekog SV, do 2004 godišta ima samo manji, niži hladnjak, tj hladnjak ulja...posle 2004 godišta ima i gornji veći hladnjak- za vodu/antifriz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3671 Napisano Jun 5, 2019 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Gresis, prva generacija je imala samo vodeno hladjenje (veliki gornji hladnjak), dok su noviji dobili i uljni hladnjak uz vodeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e onda je tako, bilo je davno,ali znam da je 2004 prelomna za taj model motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 2003, ima i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Jun 6, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Od 2003 pocinje druga generacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1157 Napisano Jun 22, 2019 Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, planiram da kupim naked motor. Nasao sam suzuki sv 650 2007 god. koji mi se jako svideo a da budem iskren pase mi i cena, to ce biti prvi motor koji kupujem. Jedino ima jednu “manu” ili mozda ne naime vazdusno je hladjenje. Motor planiram da vozim po malo, rekreativno jer i nemam bas puno vremena, nece se voziti cesto po gradu a nece se ici ni na duza putovanja za sad itd, pa me zanimaju iskustva prednosti i mane vazdusnog hladjenja kod ovog modela i da li je neko mozda vozio ili vozi taj motor? Hvala na eventualnom odgovoru.G hmm uh. Jb y I b cb Slide clips to delete themPin copied text snippets to stop them expiring after 1 hourSlide clips to delete themText you copy will automatically show hereText you copy will automatically show hereText you copy will automatically show hereText you copy will automatically show hereText you copy will automatically show hereSlide clips to delete themText you copy will automatically show hereSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 3, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan On 30.5.2019. at 22:14, Biker-Boy je napisao: Slazem se sa kolegom Painkiller-om, takvi nestrucni vlasnici cesto prave greske u koristenju svojih vozila koje dovode do raznih krvarova i ostecenja, ne kazem da treba bezati od takvog motora, ali ga treba pregledati sa dodatnim oprezom. A sto se tice vazdusnog hladjenja, taj ko ti je napricao gluposti o vazdusno hladjenim masinama da im je to "mana"... taj nema pojma, i ucini sebi uslugu i nemoj vise da uzimas savete od njega jer ocigledno nema pojma o cemu prica, Vazdusno (ili cesto kombinacija vazdusno/uljno) hladjene masine su odlicne, i to nemoj da te brine, cak se moze reci da su pouzdanije u smislu da su jednostavnije, nema hladnjaka, vode/antifriza, vodene pumpe, termostata, creva i ostalog...znaci ima manje stvari da ti rikne, i ako se pravilno/normalno voze, nema sta da brines. Ne bih se slozio vezano za stručnost. Ima ljudi koje ne zanima mehanika, vec samo da uzivaju dok voze svoje dvotockase. Mehanika se radi kod mehaničara. Zna se koji je servisni interval motora i ako se redovno odrzava u servisu (pogotovo ovlašćenom) meni je to mnogo bolja opcija od samoukih majstora. 99% samoukih majstora edukuje se preko youtube i na svojim greskama i na kraju krpe svoja vozila na svakojake nacine, sto je po meni mnogo gora opcija od motora koji je redovno servisiran kod nekog renomiranog majstora (cast izuzetcima kojih definitvno ima). Proizvođači su ulozili ogromna sredstva testirajuci svaki deo kao i celinu motora i uopste mi nije realno da neko zna bolje od njih. Ja sam recimo imao Beverlija i svake godine lepo kod Davora na redovan servis. On ga pregleda zameni sta treba i moje je samo da sipam gorivo i uzivam. Sada vozim BMW i ista situacija. Majstor, redovni servis a moje je da platim i da dam gas i uzivam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...