m.milivojevic 2039 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, dvlns said: Licno su mi zanimljiva dva motora na oglasima od kojih je jedan PUS-ovan a drugi kupljen na carini ali sa originalnim brojevima. Zbog ovakvih slucajeva nemam petlju ni jedan da uzmem Ja bih iskreno zaobišao sve te sa PUS-om... za*ebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaobilazim. Inace primer koji si naveo nije isti. Kolega je u ulozi ovog lika koji sad regularno vozi Audi. Zato i treba da ih stiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo u opisu pise: Suzuki gsxr 750 L3 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsxr 750 L3, 2013. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 7950 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlicitih slucajeva,izvinjavam se za off,danas sam kontaktirao decka iz Paracina kod koga je pre par godina zavrsila moja Vitara.Pre par meseci su mu oduzeli jer su TP "utvrdili" da brojevi nisu na mestu gde treba da budu,brojevi nisu prekucavani.Auto mu je vracen ali ne moze da ga registruje i stoji mu.Izvinjavam se kos jednom za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde pise da se vozila pod istragom VISE ne prodaju na carinskoj licitaciji Licitacije WWW.CARINA.RS Republika Srbija - Ministarstvo finansija - Uprava Carina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15009 Napisano Maj 29, 2019 moto merkat °°, 4943 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Fotografise se samo ukoliko je pogresno upisana n.d.m. (neznanjem ili greskom u pisanju) i samo u tom slucaju t.p. sme prepraviti podatak (slika je dokaz) sve drugo se salje na u.t.k. pregled (utvrdjivanje tehnickih karakteristika) a za njega je prvi uslov identifikaciona plocica/nalepnica a nju je nemoguce dobiti jer se nezna ni koji je model u pitanju. Dugo godina kod nas se i.d. plocica nije uzimala u obzir nego samo broj sasije a ustvari jedno bez drugog ne ide, na njoj su osnovni konstrukcioni podaci i bez njih niko nece staviti svoj potpis da je vozilo za saobracaj. Sto se tice primera o kom raspravljamo prica je zavrsena onog trenutka kada je usao u sistem ABS-a jer bez plocice se ne moze okoncati postupak a plocicu nece dobiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, dvlns je napisao: Evo u opisu pise: Suzuki gsxr 750 L3 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsxr 750 L3, 2013. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 7950 km... Moze da bude oduzet i zbog kojekakvih pravnih procedura,zbog neki drugih prekrsaja,ne mora da znaci da je nesto brljano na samom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, dvlns said: Zaobilazim. Inace primer koji si naveo nije isti. Kolega je u ulozi ovog lika koji sad regularno vozi Audi. Zato i treba da ih stiska U pravu si. Primer nije isti, ali sam samo hteo da napravim paralelu. Teško da može išta da uradi, sem da pokrene privatnu tužbu. Buraz je izgubio spor ali to nije ni bilo bitno. Pokušao je i imao je prednost da uopšte nije plaćao advokata. Advokatski troškovi su veoma skupi i suština je da se za ovakvu ili sličnu situaciju uopšte ne isplati pokretati. Prežališ, kažeš primio sam sad i jbg. Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ivica744 je napisao: Moze da bude oduzet i zbog kojekakvih pravnih procedura,zbog neki drugih prekrsaja,ne mora da znaci da je nesto brljano na samom motoru E zbog toga sto je moze biti a sto nije sve je ok kupljen je od drzave ja ne zelim da pogledam mozda dobar motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, dvlns said: Ovde pise da se vozila pod istragom VISE ne prodaju na carinskoj licitaciji Licitacije WWW.CARINA.RS Republika Srbija - Ministarstvo finansija - Uprava Carina koliko ja vidim pod potragom, ne istragom. Potragom od strane interpola. Vozila u istrazi, regularno oduzeta se prodaju i to je to. Ne prodaje carina već MUP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
volfram2015 10 Napisano Maj 29, 2019 U prolazu, 37 postova Motocikl: Пензија- привремена... :) Prijavi odgovor kao problematičan Ауто који сам дао за мотор је SAAB 93 караван 2005 год 2.0 16v turbo 210hp, лично га довезао из Цириха од познаника и оцаринио. Пошто сам окорели Saabиста, новији модел ми није лежао као што ми лежи његова предходна генерација, коју сам већ имао и даље је имам и увек ћу је имати. Одлука је била да га мењам за мотор који је неколико година током моје средње школе био скривена икона, поред балоња који су знали само за R1. Тај 954 је нешто посебно, а стање је заиста изванредно. Ово није ствар која се може кривично гонити. Јер је мотор, опет понављам законски регуларан. Он је заправо технички неисправан по критеријума АМСС. Мени нико неће њега одузети. Само неће дозволити да иде у саобраћај док се недостатак отклони. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok los termin sam upotrebio. Vozila koja zavrse na licitaciji su ili neregularna, ili oduzeta zbog vrsenja nekog krivicnog dela ili oduzeta jer su kupljena novcem zaradjenim od krivicnog dela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bdada je napisao: Sto se tice primera o kom raspravljamo prica je zavrsena onog trenutka kada je usao u sistem ABS-a jer bez plocice se ne moze okoncati postupak a plocicu nece dobiti. Sta sad ovo znaci,ko nema plocicu ne moze registrovati vozilo,pojasni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, dvlns said: E zbog toga sto je moze biti a sto nije sve je ok kupljen je od drzave ja ne zelim da pogledam mozda dobar motor ja bih u ovom slučaju uradio, kao što je neko od kolega rekao u par postova iznad. Odeš lepo za vlasnikom, pokažeš mu novac, odete kod notara i sklopite ugovor kojim ćeš sebe obavezati da kupuješ motocikl i isplaćuješ novac po izvršenom tehničkom pregledu, na kome će prisustvovati i prodavac i kupac, i po izvršenoj registraciji na ime kupca. prosto. dva svedoka, overiš kod notara i uživaj. odete, regulišete sve, ukoliko prođe, uzimaš motor. ukoliko ne. paljba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, dvlns je napisao: Ok los termin sam upotrebio. Vozila koja zavrse na licitaciji su ili neregularna, ili oduzeta zbog vrsenja nekog krivicnog dela ili oduzeta jer su kupljena novcem zaradjenim od krivicnog dela Moze biti i neki carinski prekrsaj,sto ne utice na regularnost vozila,pa ga ti sad znaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma covek ima papir od ABS-a, motor prolazi tehnicki 1/1 ali ja i dalje ne znam da li ce me na Horgosu skinuti ili nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15009 Napisano Maj 29, 2019 moto merkat °°, 4943 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ivica744 je napisao: Sta sad ovo znaci,ko nema plocicu ne moze registrovati vozilo,pojasni malo Ne, ovde su "izmesana" dva modela i tri broja sasije. Plocica se regularno dobija kao i svaki rezervni deo. Jedino u VW kosta 120000 din. jer je daju Nemci samo "na ruke" pa je uracunata avionska karta u troskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, dvlns said: Ok los termin sam upotrebio. Vozila koja zavrse na licitaciji su ili neregularna, ili oduzeta zbog vrsenja nekog krivicnog dela ili oduzeta jer su kupljena novcem zaradjenim od krivicnog dela pazi, postoji carinska licitacija - nema više vozila koja su pod potragom i licitacija vozila kojima su izvršena krivična dela (a po okončanju krivičnog postupka), vozila kojima su oduzeta zbog drugih razloga (a po okončanju postupaka. dve različite institucije. dva različita organa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, volfram2015 said: Ово није ствар која се може кривично гонити. kao što rekoh. samo privatna tužba za prevaru protiv bivšeg vlasnika, ako ti se isplati. ništa više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, m.milivojevic je napisao: pazi, postoji carinska licitacija - nema više vozila koja su pod potragom i licitacija vozila kojima su izvršena krivična dela (a po okončanju krivičnog postupka), vozila kojima su oduzeta zbog drugih razloga (a po okončanju postupaka. dve različite institucije. dva različita organa. Da to sam i napisao. Ali ja ne mogu da verujem drzavi koja ne zeli da resi problem koji je ona napravila. Nije niko sam udario PUS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, ivica744 said: Moze biti i neki carinski prekrsaj,sto ne utice na regularnost vozila,pa ga ti sad znaj upravo tako. ne mora da znači da je kraden i da je u potrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, m.milivojevic je napisao: kao što rekoh. samo privatna tužba za prevaru protiv bivšeg vlasnika, ako ti se isplati. ništa više. Ali realno njega nije prevario bivsi vlasnik nego drzava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bdada je napisao: Ne, ovde su "izmesana" dva modela i tri broja sasije. Plocica se regularno dobija kao i svaki rezervni deo. Jedino u VW kosta 120000 din. jer je daju Nemci samo "na ruke" pa je uracunata avionska karta u troskove. Ok sad je jasnije,ispada da bi mogao dobiti plocicu na broj sasije koji je prekucan(prvobitni)ali mu onda nece dozvoliti da na tu sasiju stavi masinu od drugog modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14245 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, m.milivojevic je napisao: upravo tako. ne mora da znači da je kraden i da je u potrazi. Ja to razumem samo ne verujem im Upravo sada, ivica744 je napisao: Ok sad je jasnije,ispada da bi mogao dobiti plocicu na broj sasije koji je prekucan(prvobitni)ali mu onda nece dozvoliti da na tu sasiju stavi masinu od drugog modela? Upravo tako. Dobije od Delte papir ili plocicu za 929 ali nosi saobracajnu u kojoj pise 954 i nista nije uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 29, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, m.milivojevic je napisao: upravo tako. ne mora da znači da je kraden i da je u potrazi. Postoji li na carini ili u MUP-u ili negde dokumentacija o oduzimanju,zasto je vozilo oduzeto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...