Mile83 0 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, zovem se Milivoje i počinjem da vozim motor sa 36godina, a do sada sam vozio bajs uzduž i popreko po Srbiji. Planiram da kupim stroma 650 za početak, sada samo razmišljam da li mladog polovnjaka ili novog, mada imam vremena za razmišljanje, jer zbog vremena nisam završio auto skolu. Nadam se lepom druženju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Maj 28, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао. Имао сам сличну дилему и мој савет је да први мотор, а и други и трећи, купиш полован. Схватићеш кроз неколико сезона шта ти највише одговара па онда купиш нов. И обавезно кад кренеш да возиш одради неки курс безбедне вожње. Неколико пута ме спасило то што сам тамо научио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10623 Napisano Maj 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao mozda bolje nesto manje da uzmes za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost Moto 4 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1300S, APRILIA RSV1000R, YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, strom je odlican za pocetak. Ako kupiš nesto slabije, već za par meseci ćeš poželeti menjati pa onda muka sa prodajom itd. Ja sam naučio da vozim na SV650, bila je taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Otkud sa velike ljubavi bicikla na motocikl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...