DonToni 553 Napisano Maj 26, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Trazim original srafove sa/za Bandita (oznaceni na slici). Posto sam ga kupio sa nosacem kofera na njemu su srafovi koji ostanu da vire (duzi su) kad se nosac skine. P.S. ili ako neko moze da mi napise koja je kataloska sifra ta dva srafa (nisu istih dimenzija prednji i zadnji) pa da trazim po netu... To kod mene sada ovako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Maj 26, 2019 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da pogledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Maj 26, 2019 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ово су оригинали.Мислим да су доступни у било којој радњи шрафовске робе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Maj 26, 2019 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu malera! U ovu kutiju bacam srafove koje zamenim, zlu ne trebalo... Nadjoh po jedan! Ako ti vrsi posao tvoji su, brljam dalje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 26, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Hvala na odgovoru, ali mislim da su onakvi kao sto je nasao @N.F.S., tj. kao onaj veci, koji ima produzenu glavu za kacenje (kukicama na mrezici, ili elasticnog konopca). @N.F.S. Hvala na cimanju da potrazis srafove. Ja bi te zamolio samo da ga (ili ih, ako ih nadjes jos) stavis negde uz kraj pa bi ti se najavio kad budem dolazio kod drugara u KG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Maj 26, 2019 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Ovaj sa plitkom glavom, imbus mislim da ide u rukohvat nazad, drugi, sa prihvatom za zateg u stranicu napred... Mogu i poslati ako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Maj 26, 2019 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, uvek mozes na obican sraf da stavis "Podloska-caura-podloska" i da imitiras original. ako me razumes.... ...ili strugar da uradi kopiju ovog jednog sto nadjoh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 26, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes komplet (sva 4) ili makar ta dva prednja mozes i da posaljes. Kad god negde stanem sa kolegama (semafor, neka stajanka, i sl.), upiru mi prstom u prednje sarafe, u fazonu "ispasce ti sraf". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Maj 26, 2019 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj, evo ti podaci pa naruči novo. Suzuki GSF1200(N)(S) BANDIT 2003 SEAT TAIL COVER (GSF1200S) - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Suzuki GSF1200(N)(S) BANDIT 2003 SEAT TAIL COVER (GSF1200S) - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 26, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Hvala na sajtu gde mogu da nadjem sifre delova, ali da porucujem od njih ne bi... cena je Za: 4 srafa, 4 podloske, i 2 distancera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Maj 26, 2019 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idiotizam... "Tamo negde" je to verovatno normalna cena... Ovde je to cetvritna plate deminera VS (bez terena). Da prevedem posto se ne mogu nacuditi, skoro 8 radnih dana za 4 srafa?!? Nisu oni skupi, mi smo jeftini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14169 Napisano Maj 26, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma i za "tamo negde" je to skupo, ipak cetiri srafa 70€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 26, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i specifikacija: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti sta znaci, mogu se ja iscimati do srafka na nbg-u. Ja tu uzimam prohrsle po veoma povoljnoj ceni, pa da ti posaljem.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 16, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam ova dva koje sam kupio od kolege @gixxer Umesto prednja dva bi mogao da ostavim ove imbus što sam kupio, samo da nađem neku "biksnu/čauru" koja će biti malo tanja od glave šrafa sa širom podloškom do motora, i trebalo bi da izgleda kulturnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 2927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od koliko mm je glava srafa? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 16, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Mogu kasnije, kad dodjem kući da izmerim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 2927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haj pa javi, imam ja nekakve cevke od kojih bi se biksne mogle napraviti ako budu dimenzije pasaleПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 17, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor Izmerio sraf ali zaboravio da javim... Telo srafa 8mm, dok je glava šrafa 13mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 17, 2019 Drug član, 2927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nece da moze ovo moje, videcu da napravim kad budem isao u tazbinu ako se do tad ne snadjes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...