Csheda 4 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17185 Napisano Avgust 24, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu veceras prvi put tamo, cuo sam samo lepe reci od prijatelja koji su bili... Valjda cu pronaci put, ako me nema vise na forumu, zalutao sam... i otvorio cevabdzinicu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16036 Napisano Avgust 24, 2019 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Nećeš se pokajati. Baš je lepo mesto, na obodu šume. Tako da ne bi bilo zgoreg da imaš autan ispod sedišta. A domaćini su uvek na nivou. Žao mi je što ovaj put ne mogu da idem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7692 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav autan, ja juce navratio nidje komarca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па неће твоју крв са 2,4 промила :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7692 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da naruci bezalkoholno pivo, da me napenale surcinciПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А оно јес' незгодно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17185 Napisano Avgust 25, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bio sinoc, nasao put Prostor prelep, mnogo motora, nazalost mnogo neizbeznih pucaca (citaj kompleksasa), toliko da se muzika slabo cula...zasto jbt? a da, nigde komaraca... Dve Nindze, 10-ka i 12-ica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16036 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Duvao je jak vetar, pa nije bilo komaraca. Inače ni Sava nije daleko, a ni komarcima da dolete na muziku i meso. Što se kaže, ko nosi ne prosi. Autan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Avgust 25, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan slaba reklama, a pucacsi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...