VIRGO 368 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Ljudi, ja sam Davor.... difovac,sportista, atleta, avanturista....42/195/115kg ceo zivot na dva tocka.... presao na motore...pa se zaljubih brzo ( tesko žabu u vodu naterati) zbog svoje visine i performansi...krenuo sam sa Kawasaki KLE 500....kog sam malo modofokovao...podigao-drugacije sediste.... tako da uzivamo ....dobar smo spoj Ali...apetiti rastu....trazi se nesto vece...moćnije..... vec je prilično zajebano---mali bre motori....ili bre preskupi...no....naći ćemo.... uglavnom uzivam u obilasku prelepih mesta po regionu....i testiranju pečenjara - i proizvoda od mesa ! prestoji čitanje....edukacija...druženje... svako dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10556 Napisano Maj 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Daj neku fotku te modifikovane Kawurde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 368 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz...nista spec....maloo je dignuta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 17, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao a i masina ti je dobra:-)Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz komsiluka! Sent from my SM-G900V using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 164 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene komso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanos 6 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Gvozdengrad Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komso iz Zeleznika od polovine juna mogu da podrzim obilazak pecenjara. Ja sam 190 i 100kg pa te razumem i za pecenjare a i za “male” motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...