Gagiii 40 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imali itko ideju kako strpati motocikl kawasaki ninja 300 u passat b2 karavan a da dode bar koliko toliko u komadu mislio sam staviti neku spuzvu sa strane i poloziti ga kako za ulje i gorivo da se neprospe hocu li morati sve isuti ikakav savjet :)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ti savetovao to nikako, pronadji bolju soluciju za transport, nadji prikolicu, ili nekoga ko ima kombii, mada ima ljudi koji rade transporte motora, isplati se svakako. Ne verujem da ce stati da se polozi u auto, a ako hoces pola motora da rastavis da bi ga preterao, onda svaka cast, malo neuobicajena odluka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moj je drugar dovezao Forzu u Laguni. Preporučujem da skineš retrovizore i isprazniš SVE tečnosti...to će biti prilika da se nakon istovara lepo servisira. Nakupi starih jastuka i ćebadi...i cepaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Skini tockove i bice dovoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagiii 40 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, pronto said: Moj je drugar dovezao Forzu u Laguni. Preporučujem da skineš retrovizore i isprazniš SVE tečnosti...to će biti prilika da se nakon istovara lepo servisira. Nakupi starih jastuka i ćebadi...i cepaj. Hvala i passat je velik dosta ušuškat cu ga dobro pa cemo viditi hoce li u komadu doci 5 minutes ago, Angell_Bg said: Ne bih ti savetovao to nikako, pronadji bolju soluciju za transport, nadji prikolicu, ili nekoga ko ima kombii, mada ima ljudi koji rade transporte motora, isplati se svakako. Ne cerujem da ce stati da se polozi u auto, a ako hoces pola motora da rastavis da bi ga preterao, onda svaka cast, malo neuobicajena odluka Jedva sam i za ovo uspio skupiti para valjda ce uspjeti i ja tako razmisljam ali ipak je ovo jedina opcija hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagiii 40 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ivica744 said: Skini tockove i bice dovoljno Hvala sve cu ovako uraditi pa cemo da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecno, okaci neku sliku kad ga upakujes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagiii 40 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Angell_Bg said: Srecno, okaci neku sliku kad ga upakujes Hocu sutra idem pa javljam jeli uspjelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Skini točkove pa probaj tako. Ja ti ne bih savetovao da ga položiš na bok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Maj 17, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u drugom podforumu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagiii 40 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, tatkonadzeja said: Skini točkove pa probaj tako. Ja ti ne bih savetovao da ga položiš na bok. Sve cu skinuti sto mognem pa cu viditi sutra sta se cini najbolje hvala 13 minutes ago, mrle said: Imaš u drugom podforumu Draze mi je ga je gurati nego ovaj jadni passat busiti za te kuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još zanimljivih ideja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako god odlučiš, u svakom slučaju prvo dole postavi veliki najlon koji će da pokrije ceo patos - može i dupli, za slučaj da nešto procuri. Preko najlona obavezno neki veliki karton - i on može dupli - nađeš neku veliku kutiju od frižidera il zamrzivača. Akumulator skini, benzin isto istoči u neki kanister posebno . I naravno, sve to kad spakuješ, ušuškaj i učvrsti da ne može nigde za slučaj nekog kočenja . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ako resis tako da ga vozis, isprazni rezervoar, skini oklope. Pre ubacivanja u auto polozis ga na jaka kucna vrata i onda ga sa vratima ubacis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Maj 17, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ehh sta sam ja motora prevezo kolima, nikada ni jedan nisam ostetio, ni auto. Znam muku kad skupis taman za neki motor pa jedva imas i za gorivo da odes po njega a ne jos i prevoz da placas, koji nije jeftin uopste, pogotovo ako je velika kilometraza.. Moze sve, samo pazljivo. Najbolje sa nekim da krenes, pa polako samo, bez zurbe, skini sta treba da se skine. Ninja 300, ako moze skini bocne plastike, vizir, retrovizore, ako malo fali ispusti gume, ako mnogo skini tockove, sta god, samo polako i pazljivo. Sad cu da nadjem neku sliku garant imam po kompu negde cisto da vidis sta sve moze Sto je najgore, sigurno imam jos neke slike nego da ne trazim.. Najjaci je Punto 1 :) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan @Darko SB svaka tebi čast :-) punto je pobedio,definitivno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Maj 17, 2019 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ovo skuterom dovezao punto 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To je sledeći korak rekao bih. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1951 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imali itko ideju kako strpati motocikl kawasaki ninja 300 u passat b2 karavan a da dode bar koliko toliko u komadu mislio sam staviti neku spuzvu sa strane i poloziti ga kako za ulje i gorivo da se neprospe hocu li morati sve isuti ikakav savjet ?A sto ga prosto ne dovezes na tockovima?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Maj 17, 2019 Andragog, 4980 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izvade se zadnja sedišta, skine se prednji točak i zatvore se peta vrata. Pežo 307 vs KLX650 Dve spoljne gume od auta da se motocikl nasloni na njih i to je to. Gorivo izvadi da ima manje od pola rezervara a ulje i antifriz ne diraj. Slikaj da vidimo. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto ga prosto ne dovezes na tockovima?Sent from my iPhone using TapatalkBaš tako. Ja sam moj vozio 260km do kuće. Oko 8°C beše najviša temperatura, izmaglica, kasnije kiša, auto-put ali osmeh na licu. Za ovo treba pola dana da razmontiraš i da namontiraš da valja. Ne znam, stvarno 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Maj 18, 2019 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, pronto je napisao: Moj je drugar dovezao Forzu u Laguni. Preporučujem da skineš retrovizore i isprazniš SVE tečnosti...to će biti prilika da se nakon istovara lepo servisira. Nakupi starih jastuka i ćebadi...i cepaj. Zaboravih najvažniju stvar...kad rekoh dovezena, nisam mislio na vožnju po Srbiji...već UVEZENA iz Italije. Uzeta skoro pa na krajnjem zapadu, blizu Monaka (bio čovek poslom tamo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Verujem najteze je ubaciti unutra teske motocikle jer ogranicen je prostor za masinu tako i za one koji ubacuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1951 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Gagiii doveze li ga?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...