Djordje11 0 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa mala Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, treba mi navlaka za sediste za malu Vespu. Komsijina macka obozava da lezi na sedistu a i da malo prizalogaji i naostri po neku kandzu. Gde da potrazim? Neki savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Maj 17, 2019 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Vespa kišna navlaka 06.05.2019 - ID 77484366 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Original navlaka sedišta za vespu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je mačka već pocepala sedište, onda ti treba tapetar. A ako hoćeš navlaku da ti zaštiti sedište od mačjih kandži, onda nadješ neku krojačicu da ti sašije neku navlaku od debljeg il duplog platna i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Maj 19, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neko staro od mog Beva... Poklanjam ti samo moras da ga operes.... 060 3093 596 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...