GR 46 4816 Napisano Maj 10, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari , da li neko zna gde moze da se kupi okvir tablice u Beogradu ... Crna boja bez ikakvog natpisa ( naravno napravljen od kvalitetnije plastike ) . Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7687 Napisano Maj 10, 2019 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je u Harli D. u Mirijevu, ako su uopste jos tamo... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je kod novog merkatora preseljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan TI plastcni okviri su dobra stvar, ako hoces da ostanes bez tablice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14147 Napisano Maj 17, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nisu vise kao nekada, sada je "gumirana" i odlicni su, bar ovi sto mi uzimamo od njih (InterCrown). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2019 at 10:16 AM, GR 46 said: Pozdrav drugari , da li neko zna gde moze da se kupi okvir tablice u Beogradu ... Crna boja bez ikakvog natpisa ( naravno napravljen od kvalitetnije plastike ) . Hvala unapred RAM ZA REGISTARSKE TABLICE MOTO - Dodatna oprema - Moto Oprema - Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija WWW.KOMPP.CO.RS Okvir tablica za motor crni - Boss Auto BOSSAUTO.RS Okviri tablica za motocikle. Okviri za tablice poseduju mnostvo okvira prilagodljivih za sve vrste kacenja. Okviri... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, bocca_bastard said: Ja nisam video metalne ramove mozda ih i ima negde Ima. Inox okvir za motor WWW.INOX-OKVIRI.RS Namena: Inox okviri tip C su namenjeni za registarske tablice dimenzija 153 mm x 153 mm (registarska tablica za... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, bocca_bastard je napisao: Osim da busis tablicu (pre nekih 7-8 godina su me ozbiljno ispreskakali zbog toga u MUP-u), koja je alternativa. Ja nisam video metalne ramove mozda ih i ima negde Uvek busim tablice i NIKAD nisam imao problem zbog toga, ni kod nas, ni u okolnim drzavama gde sam putovao, naravno, ne treba busiti tamo gde su brojavi i oznake i nema frke. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3364 Napisano Maj 17, 2019 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bez bušenja, 4-5mm rupa i pop-nitna i nema brige. Vibracije su izražene na repu što zbog rada agregata što zbog treskanja od naših rajskih puteva. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Maj 17, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zvala sam Harli D. - imaju samo sa njihovim natpisom, a za cenu nisam ni pitala jer sigurno kosta kao Sv.Petra kajgana . Otisla sam na buvljak i kupila za 180din. Mislim da je proizvodjac iz Pazove ili Indjije a plastika mi se cini bas dobro .. Probala sam da uvucem tablicu u okvir i bas tesko ide ... Sledi ispisivanje broja telefona na poledjini kao sto vec neko rece u jednoj temi ( ako ispadne negde da mogu da me kontaktiraju ) . Za busenje cu jos videti ... Lagano i hvala svima na savetima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1470 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Od kada mi je spala tablica na jednoj duzoj turi, svaku sledecu prokucam tankim ekserom u gornjim coskovima i vezem celicnom zicom za sam rep motora, sve to dok je tablica u plasticnom ramu. Skoro pa se ne vidi uopste ni na samoj tablici ni kada je montirano, a moze da otpadne samo sa celim repom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...