Nenadbg88 1522 Napisano April 30, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam prednju i zadnju gumu. Stoje mi oko 2 godine, ja sam ih skinuo kada sam kupio TDM-a.Ako nekome mogu da koriste super, ako ne, izbacujem ih. Zadnja Dunlop Roadsmart, dimenzija 160/60/17 dot 4514, ima čep u sebi koji meni nije puštao. Prednja Dunlop Qualifier, dimenzija 120/70/18, dot 0309. Javljajte se ove u temi. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3601 Napisano April 30, 2019 Malinar u pokusaju, 1715 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan lep ges' 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano April 30, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije nekom baš neophodna zadnja, može meni. Nije mi hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 30, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije nekom baš neophodna zadnja, može meni. Nije mi hitno.Može, pošalji podatke na PPPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14977 Napisano April 30, 2019 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje kada si ih skinuo dali si stavio fabricku dimenziju ili istu kao te. Ako si vratio fabricku dali je bilo razlike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 30, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje kada si ih skinuo dali si stavio fabricku dimenziju ili istu kao te. Ako si vratio fabricku dali je bilo razlike?Mislim da nisam merodavan da ti odgovorim što se tiče toga. Ali što se bar guma tiče uvek sam za fabriku. Nisu džabe japanski inžinjeri kalkulisali ciklistiku za taj model da ja sada stavljam nesto sto je po mom misljenju kao bolje.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...