kameni 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko podne na uglu Partizanske ulice kod Contrasta srusena Yamaha XT, decko lezi na sred puta, udario ga Opel ili sta slicno BP tablice, popricao sam kratko sa momkom, povredjena mu je noga i to ozbiljno, motor je izgledao strasno. Otac motoriste je vec bio na mestu udesa, pitam momka jel treba nesto, da zovem nekog ili sta druga, kaze ok pa sam produzio. Zna li neko sta se desilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1279 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 931 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan To je vec treca Yamaha XT za koju sam cuo ili video da je ucestvovala u sudarima u Novom Sadu u zadnjih 3 meseca. Ja sam milsio da si na enduru koliko toliko bezbedniji ali ludi vozaci kola izgleda nebiraju koga ce srusiti. Nadam se da ce decko biti OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh decko je lezao na sred raskrsnice, izgledao mi je ok, koliko covek posle pada moze ok da izgleda, zalio se samo na nogu, nisam niti video niti zagledao da li je imao sta od opreme na sebi. Ne biraju u sta udaraju, popodne me je lik krenuo obilaziti na maloj petlji na miseluku sa spoljne strane krivine, samo se pojavio pored mene, preskocio na bankinu ..... posle mase, pali sva cetiri , izvini i te price, da sam malo viseotvorio krivinu, upao bih mu pod tockove, ne daj Boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan SAmo se nadam je decko koliko-toliko ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...