MaxiS 2558 Napisano Decembar 5, 2020 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio onaj manji, jos onda kada je bio 2.000. Jos ga nisam probao, a msm da sam racun bacio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc... ako je nekom blizu i ima u lidlu polica za iznad ves masine.. da uzme dve... dosao sam u 9 u lidl zbog toga i vec nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, drmilan_ je napisao: Pomoc... ako je nekom blizu i ima u lidlu polica za iznad ves masine.. da uzme dve... dosao sam u 9 u lidl zbog toga i vec nema Ja mogu pogledati u Vrbasu, ali tek oko 15h (tad idem na posao). Ako ima još javljam. Daj neki br. tel da te kontaktiram ako nađem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 30, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba, ima u Požarevcu koliko hoćeš. 2500din 3 god garancije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas isto kupio nju i brusilicu. Nije puno para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 30, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ja hteo brusilicu ali je nije bilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sugradjanin , ovo duze vreme planiram da nabavim. Valjda ce biti sutra ujutru jos neki. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 30, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ima sigurno još 10tak komada. Ja sam bio oko 20:30 I bilo ih je... Nema jedino brusilica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude ujutru brusalica uzimam duplo pa se cujemo. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 31, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Važi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Decembar 31, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sad bio, pitao radnicu kaze nemaju ni u magacinu, ocekuje opet za mesec dana da ce da bude. Bijaks nisam uzeo, ne moze da se zakaci sajla. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8261 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Od danas akcija neki cirkular za drvo za 10 kdin, nema naravno još jutros rano braća pokupila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad gledam safilicu ali dok stignem do Obrenovca nestace ako nisu pokupili vec....Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8261 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Šrafilica je bilo, njih ima često i možda su se u zasitili, nadam se da ćeš naći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Januar 8, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekome blizu,da mi uzme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 8, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nebi ovo stavio na motor ni džabe da mi daju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 8, 2021 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad gledam safilicu ali dok stignem do Obrenovca nestace ako nisu pokupili vec....Poslato sa SNE-LX1 pomoću TapatokaBilo šrafilica pre pola sata u V.Ilića dovoljnoSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio neki sitan alat i ono za poliranje. Hteo sam onaj pin za srafilicu, za brzo menjanje nastavaka, ali se rasprodalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo jos robe Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8261 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko vidi onaj cirkular neka javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Nema cirkulara u Obrenovcu Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, shlem je napisao: Ako neko vidi onaj cirkular neka javi. Bio danas u Lidlu na Čukarici BG. Ima neki cirkular za drvo, prenosni. 9999 valjda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8261 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan To je taj. Samo što neću na tu stranu do ponedeljka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Imaš valjda nekog i u ovoj državi , nek ti uze . edit: PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 8, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Beceju stiglo 30 Cirkulara do 10h nije bilo ni jednog. Ja sam letos kupio onaj sa nogicama dal za 14 ili 16000din,tako nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...