zlatkojov 1111 Napisano Novembar 24, 2020 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije imao onaj kineski na upaljac razocarace se, ne moze se porediti sa kompresorom kod vulkanizera ili na benzijskoj pumpi.. Moj kineski od 1500din je poceo sve sporije da puni nakon 5 koriscenja, ovaj ima garanciju tri godine pa neka toliko potraje. Mogla je plastika malo kvalitetnije da izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo, upravo sam vratio, dobio pare nazad, sve za manje od 1min. Sto se toga tice, svaka preporuka za Lindu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11629 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo da kazem i ja koju posle probe nadajuci se da ste svi vi dobili fals,a da je kod mene pravi primerak. Pocnem od bicikla sa obicnim ventilom uz onaj adapter-nema sanse ni da krene.Stavim na zadnju gumu od motora i zadam 2,7.Bila 2,45 radila 2 minuta digla na 2,5.Klincu naduvam zadnju na biciklu sa auto ventilom sa 1,7 na 2,5.Ajd da probam na kolima jedna prednja sa 2,1 na 2,2 krenem na drugu i crkne skroz.Ako je radila tri minuta sve ukupno kad saberem i to je to.Eto i mene prema Lidlu posle posla. Jos kazem kumu sinoc iz zajebancije bolje da sam uzeo dva komada parma sunke za ove pare i ispade da sam bio u pravu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj to sa vedrije strane, zaista prihvataju povrat bez reci. Ja kad god kupujem neki alat kod njih, gledam malo recenzije na netu, ali na kraju, odem i kupim, odmah probam, pa ako mi ne radi posao onda vratim. Izgubim 15min svog vremena, ali s obzirom kako povrat u Srbiji inace funkcionise, ovo je odlicno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Novembar 24, 2020 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sa 2,6 napunio na 2,9 bas brzo i prednju sa 2,1 na 2,5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8429 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Probaću da izduvam zadnju, pa da je napumpam da vidim rezultat, javljam ishod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Novembar 24, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice reklamacija u lidlu, prihvataju sve iz jednog prostog razloga. Pogodili su sa kinezima koji im prave alat da svaki uredjaj koji se vrati, ne placaju kinezu taj uredjaj. Sa druge strane, retko koji kenez prihvati da 2 puta radi sa lidlom. Jer na kraju saradnje ima veliki % vracene robe za koju nije dobio ni cent. Ovo sam cuo od ljudi upoznatih u tu vrstu trgovine, tako da verujem da je tacna informacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5544 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan To je jedini način da podignu kvalitet svojih proizvoda i da paze šta pišu u specifikacijama proizvoda. Evropljani i Ameri su razmaženi kupci i ako samo nešto nije kako treba odmah se vraća... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11629 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zlatkojov je napisao: Meni je sa 2,6 napunio na 2,9 bas brzo i prednju sa 2,1 na 2,5 To je ekstra,mozda je tebi zapao dobar primerak,meni su vratili pare,samo me pitali jel ne radi ili ne odgovara da znaju koji papir da odstampaju da potpisem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8429 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan E 'vako, ispustim zadnju gumu skroz i priključimo sokoćalo da pumpa. Predhodno napunjena baterija, podrazumeva se. Radio nepunih pet minuta i signalizira praznu bateriju, pri tom guma naduvana na 0,8 bara, kasnije sam proverio nekim svojim pištoljem za pumpanje koji očitao manju vrednost. Definitivno ga vraćam nazad, nije to to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Novembar 24, 2020 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Odo ja da probam ponovo, mozda se juce pravio da radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali nemoj da probas sa 2.2 na 2.5. Ja sam ispustio na 1.2 cini mi se i na 2.5 se ugasio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Novembar 24, 2020 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sada na kolima, bilo je 1,90 drzao sam dva minuta i ne mrda. Nisam punio bateriju od juce i cudno mi je sto kao da radi u prazno bez opterecenja a juce se u radu cula razlika kada je na vecem pritisku.. Bolje i ja da vratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan El uzeo neko onaj grejac za sediste, valja li cemu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Novembar 24, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam razumeo u onom uputstvu nije preporučeno da guma bude skroz prazna. Više mu prija kad ima neki pritisak sa druge strane. Sutra ga i ja testiram. Ja sam ga uzeo jedino za ne daj bože na putu. Imam onaj set za krpljenje sa ampulama i sprej za krpljenje guma. Ovaj kompresor sam mislio da koristim i uštedim koju ampulu gasa. Ako se desi bušenje roknuo bih mu jednu ampulu a ostalo dopunio kompresorom. Sutra ću da ispustim gumu na 1 i da ga testiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Novembar 25, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.11.2020. at 10:49, mrle je napisao: dobro, ali skupo Prenosni kompresor USKT 60 A2 - u Lidl Srbija - www.lidl.rs WWW.LIDL.RS Prenosni kompresor USKT 60 A2 - Snažni aku mini kompresor za auto, bicikl i druge artikle Litijumska baterija u FePO4 izradi sa 4 x 500 mAh Podesivi E jbga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege, da li zna neke da li je moguce puniti akumulator preko ovih proizvoda iz lidla?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 27, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20v, mislim da ne moze a prepravke verovatno ne isplative... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 28, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljao sam, hvala! Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Novembar 28, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio i ja danas kompresorče. Bez problema regulisao i uzeo pare. Probao i evo kako se kod mene pokazao. Ispustio gumu na motoru na 1,1. Sa punom baterijom dogurao do 2,15 i ispraznio se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 28, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Punjaci za aku su se dobro pokazali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Zille-nbg said: Punjaci za aku su se dobro pokazali A onih za 1000 i koji din ce biti ko zna kad opet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 29, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel robu vracate na kasi ,stanete u red kao da kupujete nesto? Jel moze da se vraca u bilo kojoj radnji ili bas gde je kupljeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja uglavnom vracam u radnji u kojoj sam kupio. Ne ides u red, nego s vrata pravo na kasu "s ledja" sto bi se reklo. Tj ja uvek udjem i kazem onom iz obezbedjenja da vracam robu i covek mi kaze kuda da prodjem da ne cekam. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...