gixxer 386 Napisano April 22, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sw Motech tank ring potreban za koristenje tank torbe na Quick -lock sistem kacenja, ovaj sistem kacenja je najbolji jer tank torba nema dodir sa rezervoarom, pa ga ne grebe kao tank torbe na magnet ili na kaiseve, jednostavna montaza, i stalno stoji na tank poklopcu , ne treba ga demontirati kada se na koristi torba, razmak rupa : donje dve 10 cm, gornje dve 5 cm, a izmedju donjih i gornjih isto 5 cm, mislim da Honda ima takav raspored srafova, cena je 1000 dinara, moze slanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 22, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za koji je motor ovaj nosac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano April 22, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Honda,ali dao sam razmake od centra do centra rupa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Maj 3, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Maj 3, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ga je kolega sa foruma sa nickom kingdrom,ali ne odgovara za njegov motor,jer su koliko sam razumeo,vratanca njegovog cepa veca od otvora na ringu,pa me ja zamolio da objavim,posto on nema dovoljno postova, da ga dalje prodaje-poklanja,to ce vam vec on reci,njegov broj 063-246-330 Milos 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...