aksentije73 32 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Banja Luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2019. at 17:09, Jovan Ristic je napisao: Kad ste se pretplatili? Ukoliko ste ove nedelje kasni zbog raznih praznika Dobio sam pouzdanu informaciju da su moji casopisi u putu i da cu ih u skorije vreme dobiti. HVALA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Sr3ck0 je napisao: Dobio sam pouzdanu informaciju da su moji casopisi u putu i da cu ih u skorije vreme dobiti. HVALA! Stigli danas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11550 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1289 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Jel se prodaje negde u Sr.Mitrovici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ValePA 22 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW S 1000 RR Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga najzad magazin u mojim rukama. Baš ima lepih tema. Od servisa, saveta,zakona do zanimljivih filmova o legendama moto sporta. Ima i putopisa, a zastupljen je i Moto GP. Tu su i najave događaja i trka. Ocena: 46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 20, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.5.2019. at 14:32, piki je napisao: Jel se prodaje negde u Sr.Mitrovici? Ja se izvinjavam, ne znam kako nisam video post. U Sremsku Mitrovicu ima na dve lokacije (osim ako nisu prodati primerci) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Maj 22, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan On 4/26/2019 at 1:14 PM, SlobodanR1 said: Jel ima Moto Puls u Srbiji, ovde izgleda nema više u BiH ? Nema ga više ni po Sarajevu, ovdje sad kupuju radije Motoreviju jer je bolji kvalitet članaka http://www.motorevija.com.hr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da se nešto desilo..Šteta..Baš ću vidjeti da li ima Motorevije ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ValePA 22 Napisano Maj 22, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW S 1000 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupujte domaće. Znate li kako je teško nešto napraviti u ovoj zemlji? Ista je stvar i sa našim magazinom koji je proizvod nekolicine entuzijasta. Ništa nam neće pasti sa neba. Mogli bismo da podržimo magazin kupovinom. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slažem sa kolegom. Izginusmo radeći na časopisu. Samo da nagovestim da će novi broj biti još bolji od prethodnog i da imate još para dana da kupite aprilski primerak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Maj 22, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ga više ni po Sarajevu, ovdje sad kupuju radije Motoreviju jer je bolji kvalitet članaka http://www.motorevija.com.hr/Motorevija je za klasu losiji magazin, sa prevedenim teksovima. Ukoliko se bjb ima kupiti u Sarajevu, ili se moguce pretplatiti, volio bi doci u posjed magazina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Z750SA je napisao: Motorevija je za klasu losiji magazin, sa prevedenim teksovima. Ukoliko se bjb ima kupiti u Sarajevu, ili se moguce pretplatiti, volio bi doci u posjed magazina Moguće je kupiti ga na prostorima BiH Evo kontak thttp://mklongriders.com/bjbikers-subscibe/?fbclid=IwAR3PKSsVdOoJA4R4wdGoCmvoLbGPP9fwLdCjIJ0OuHV2A1x38oiPOI5CWkQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Maj 23, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Z750SA said: Motorevija je za klasu losiji magazin, sa prevedenim teksovima. Ukoliko se bjb ima kupiti u Sarajevu, ili se moguce pretplatiti, volio bi doci u posjed magazina Sta me briga sto su prevedeni, kad ih preuzimaju iz najboljeg svjetskog magazina (MOTORRAD-a). Nitko drugi nema tako kvalitetne testove motora i svih ostalih proizvoda, jer em sami imaju vrhunski laboratorij i instrumente za ispitivanje, em ono za sta nemaju aparaturu daju na ispitivanje u TÜV i razne naucne laboratorije njemackih univerziteta. Kad rade dugotrajni test motora, na par stotina hiljada km, nakon toga ga rastave na djelice i sve ispitaju pod elektronskim mikroskopom. O takvoj kvaliteti testova Moto puls moze samo sanjati (ukoliko ih i oni ne pocnu preuzimati od kakvog poznatijeg svjetskog casopisa, a la Bike, Ride, MO, Motorradfahrer). Ja iskreno vise volim casopis pogledati na trafici i onda se odluciti da li da kupim taj broj ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Maj 23, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, za tako nesto odem i procitam na portalima sta me interesuje. A kada vidim genericki preveden clanak, digne mi se kosa na glavi. Moto puls sam sa uzitkom kupovao iako je u BiH dolazio sa mjesec kasnjenja, ali po nizoj cijeni. Volim procitati tekst koji ima dusu ovog podneblja. Ovom prevedenom sa tri puta dao sansu i vise se nervirao nego uzivao u citanju (cak je na momente izgledalo da prevodilac nije bas upucen u materiju, a da mu niko nije sugerisao na to) i zavrsio pricu sa “magazinom”Bjb cu danas poruciti, vidim da je na onom linku kupiti 3. i 4. broj, pa javim utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 23, 2019 (promenjeno) Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Z750SA je napisao: Bjb cu danas poruciti, vidim da je na onom linku kupiti 3. i 4. broj, pa javim utiske Ima 2. i 3. broj, greškom je napisano 3. i 4. Što se tile prevedenih tekstova to je totalno glupo. Ako već radiš za časopis i pišeš tekstove istražij sam na tu temu i sroči sam tekst. Svaka budala može da uzme da prevede tekst i objavi i čudi me da nisu nagrabusili zbog toga. Neki sajt u Argentini je prevodio tekstove David Emmeta pa su i nahvatali. Čudi me da motorevija i dalje prolazi nekažnjeno. Promenio Maj 23, 2019 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Maj 23, 2019 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Licencno izdanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalos_013 5 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se kada će 4. broj videti svetlost dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 28, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, lalos_013 je napisao: Zna li se kada će 4. broj videti svetlost dana? Ovih dana, otišao je na štampu sad je samo pitanje kad dana kad će ga dostaviti na kioske. Napravićemo najavnu vest na sajtu čim nam jave da će časopisi biti na kioscima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...