hidroponika 138 Napisano Jun 11, 2019 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Organizatoru svaka cast. Stanovnisima grada svaka cast na gostoprimstvu. Policija je malo vise smarala ali ok.Najlepsi detalj mi je bio sto kod platana stoji 500 motora i sve kacige na motorima, nije falila ni jedna. Imam osecaj da bi kod nas nestale u roku od odma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Jun 11, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, hidroponika said: Organizatoru svaka cast. Stanovnisima grada svaka cast na gostoprimstvu. Policija je malo vise smarala ali ok.Najlepsi detalj mi je bio sto kod platana stoji 500 motora i sve kacige na motorima, nije falila ni jedna. Imam osecaj da bi kod nas nestale u roku od odma Iskreno receno, nikad mi nije bilo jasno kakav je fazon s ostavljanjenm kacige na motoru, na guvernali li retrovizorima, kad ga negdje parkiram, bilo to pred kaficem ili igdje drugo? Sta to poziranje ima da znaci, sem sanse da kaciga spadne i osteti se, izgrebe se vizir i sl? Kacigu nosim sa sobom, ako sjedim u kaficu drzim je na stolu ili stolici pored sebe, ako setam po gradu, nosim je na ruci, a ako mi je se bas ne nosa, zakljucam je u kofer, topcase ili sajlom za zakljucavanje. 1 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Jun 11, 2019 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan jagnjetina na Mosko zalivena domacom zilavkom, pod platane toceni nektar, kod Grka vocni kup, mozda jedna slucajna kafa bezbroj motora i dobro raspolozenih ljudi.... ukratko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Jun 11, 2019 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gastrorider said: jagnjetina na Mosko zalivena domacom zilavkom, pod platane toceni nektar, kod Grka vocni kup, mozda jedna slucajna kafa bezbroj motora i dobro raspolozenih ljudi.... ukratko Cevapi u "rebusu" i pastrmka u Studencu , to bi samo dodao da se zatvori krug i da, sladoled kod Grka nisam uspeo da pojedem - NEMA SANSE. 5 kugli sa slagom i prelivom, sa sve kisobrancicem i 100gr lomljene cokolade je ipak previse za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Jun 11, 2019 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nek se javi kolega sa crvenim VFR800 sa kojim sam zajedno usao u grad i stao na semafor, zaboravio sam nick, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Jun 12, 2019 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan kolega, ovo je bio opis moje subote imao sam strahoviti pad holesterola pa sam morao.... naravno čupnuo sam nešto pred spavanje (da ne liježem na prazan stomak) jer me iscrpila vožnja do kuće 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jun 12, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Grnca said: Nek se javi kolega sa crvenim VFR800 sa kojim sam zajedno usao u grad i stao na semafor, zaboravio sam nick, jbg Evo javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Jun 12, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan U ovom slučaju je jednostavno. Tu se završava autoput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Jun 12, 2019 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, alexvicent said: Evo javljam se Yeeeeeeeee, ponavljao sam u sebi al posle dva sata izvetrilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jun 13, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Bileće ide čovek ispred mene sa gsxr-om sve po sred puta, seče krivine,vozi 120 - 130, i nikako da ga obiđem,uvati me neka nervoza, kad sam ga odvrno 180, vfr zaurlao, ovaj se valjda malo i uplašio i pomerio udesno, a meni se zbog kamerice na kacigi od duvanja glava zavrnula nadesno, vrlo zeznut osećaj, dobih bolove u vratu, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jun 13, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolovi prođoše posle nekoliko piva na Jazu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizatore, takodje i za nas ucesnike koji smo dosli u tolikom broju. Vreme je ucinilo da sve prodje kako treba i da bud eprelepo U iscekivanju sledece godine Srdacan pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Decembar 31, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano Decembar 31, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...eto i mene sl.put bato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Decembar 31, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano April 30, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 264 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko na kojoj se lokaciji odražava skup ( ukoliko ga bude ) Koliko mi je poznato na staroj je gradilište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4772 Napisano Maj 7, 2021 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prođoh ja pre 2 dana pored starog mesta, koliko vidim, tu nema ništa od skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Maj 25, 2021 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novih informacija oko odrzavanja ovog skupa? Zna li ko sta je potrebno za ulaz u Bosnu, pcr test, vakcina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7693 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobra volja Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Za ulazak u Bosnu ne treba zeleni karton, pcr niti vakcina sto kaze kolega samo dobra volja i lepo vreme. A sto se tice motorijade ceka se opstina da potvrdi, cim budem imao proverenu informaciju pisem.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Maj 27, 2021 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba PCR test za gradjane Srbije ali za druge izgleda treba? A ja jos moram iz Mkd kroz Alb i CG. Bice kanda malcice komplikovano. A valjda cu morati u Trebinju da uradim drugi da bi se vratio. Il da ostanem tamo dok ukinu te zajebancije 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Maj 27, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 27, 2021 član Nebojša S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Maj 27, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 11.6.2019. at 22:44, Gastrorider je napisao: jagnjetina na Mosko zalivena domacom zilavkom, pod platane toceni nektar, kod Grka vocni kup, mozda jedna slucajna kafa bezbroj motora i dobro raspolozenih ljudi.... ukratko On 11.6.2019. at 23:53, Grnca je napisao: Cevapi u "rebusu" i pastrmka u Studencu , to bi samo dodao da se zatvori krug i da, sladoled kod Grka nisam uspeo da pojedem - NEMA SANSE. 5 kugli sa slagom i prelivom, sa sve kisobrancicem i 100gr lomljene cokolade je ipak previse za mene ovo sam baš hteo da pitam i gde i šta klopati i šta još videti u Trebinju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...