cicko_ru 237 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna tragedija. Danas smrtno stradao Daras Nenad u Rumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan RUMA: Motociklista naleteo na kombi i na mestu poginuo | Sremskomitrovački portal MITROVICA.INFO Danas, oko 15 časova, došlo je do saobraćajne nesreće u Rumi, na... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano April 16, 2019 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj duši čoveku. Poslao sam mejl uredništvu zbog ovakve vesti, zbog ovoga sa komšijama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 16, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Svaka cast Alekre, za mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano April 16, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi. Alekre druze,dzabe mail... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja. Covek koji nikad nije seo na motor i ne zna kako se on ponasa u saobracaju i na sta treba obratiti paznju, uvek ce da komentarise i mraci. Poslato sa BAH-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...