Djokic 1011 Napisano April 15, 2019 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Aj da vas pozdravim ponovo, posto nisam bio bas dugo na forumu.Cini mi se jedno osam godina... Jos uvek u Zvezdanu. Za to vreme mozda usao dva-tri puta bas na kratko. Vidim situacija pod kontrolom, stare njuske prisutne... Prvo pogledao oglase, but&guzz... Pozdrav svima i ziveli! Gledamo se cesce u buduce... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano April 15, 2019 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi recept kako da ja u narednih osam godina ne ulazim po 2-3 puta na forum... ali dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 16, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan prolazim kroz Zvezdan, i vidim neku szr Djokic radnju ... pade mi na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano April 17, 2019 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver, napumpas zenu! prvo! Onda prodas motor da kupis auto, jer nema za oba a deca su na prvom mestu i zbog bebca treba imati auto... Onda prodas i komplet opremu(i tvoju i zeninu), jer je previse bedak da svaki dan gledas kacigu na ormaru i prolazis pored nje a znas da neki naredni period moz' da je nosis samo na biciklu... Kad prodje motor na ulici okreces glavu na drugu stranu! haha @kepo Pozdrav Kepo, jes' tu sam.To je zenina radnja, ne valja da zena ima previse slobodnog vremena pa otvorismo to da se zanima! Javi se sledeci put, a i ostali, tu je lepo mesto za pauzu, ima hladovine i free wifi.Ladna pica necu da reklamiram, al' ima i to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano April 30, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2019. at 20:21, Guliver je napisao: Daj mi recept kako da ja u narednih osam godina ne ulazim po 2-3 puta na forum... ali dnevno. Preseliš taštu u svoju kuću, i svaki dan lepo ćaskate. Od tog užitka zaboravićeš forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...