Sadi 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, sad sam u dilemi, kupujem prvi motor i gotovo sam bio odlucio da kupim onaj QingQi supermoto, ali mi je iskrsla i ponuda za Hondu Dominator 91ili2 godiste, presla 35.000km, u jako dobrom stanju, jedino sto bi gume trebalo menjati ove ili sledece godine za 2000€. Inace motor bih koristio za po gradu (Valjevu) gde nije prevelika guzva u saobracaju bas, za put do okolnih planina i voznja po makadamu po njima, a kasnije mozda i za neka malo duza putovanja po asvaltnim putevima. Inace meni se vise dopada supermoto izgled, ali ne toliko da ne moze nista drugo u obzir da dodje, ionako sam se dvoumio izmedju supermoto i enduro. Ajd pomozite mi prilikom izbora, pa da se vozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan novo je novo ali da nije kinez,,,,,dominator je honda,,pa makar i polovna bolja je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ja tu ne vidim dilemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ne bi razmislja ni 1ms, tj. Dominator definitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Maj 8, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa Dominator, normalno. Dobar, pouzdan i kavlitetan motor. Kad ga budes kasnije prodavao vrlo malo ce da izgubi na ceni za razliku od kineza koji se em tesko prodaje, em cim ga isteras iz salona padne mu cena skoro za duplo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan da sam na tvom mestu ne bi razmisljao ni malo,uzmi hondu neces se pokajati..a sa kinezom verovatno oces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sadi 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda , Japanac je Japanac pa ti gledaj ,da nije crveni Dominator ? Jeste crveni. Izgleda onda da sam odlucio. A sto se tice delova za Dominatora, jel ih ima i koliko je od prilike registacija za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Registracija ti je od prilike 150e a ima i dosta delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 8, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Rega je oko 14,000din, delova ima više nego što ti treba, ali mislim da je 2000E mnogo za taj moped. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno japanca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Presao 35 iljada, ali na zadnjem ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Honda je sigurno bolja.Cena je malo jaka, spusti malo ako mozes. Nije los ni kinez po gradu se vozi jedan zuti,vec jedno osam meseci znam gazdu prezadovoljni su snjim. Ja bih ipak Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da sam u mogucnosti da uzmem Honda, bez rasmisljanja bih se odlucio za Japanca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sadi 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan razlika je nekih 250 evrica, nije to toliki problem, mada bih za te pare mogao da uzmem, kacigu i jaknu gotovo, ali dobro, ustedece se na drugoj strani Znaci registracija i polaganje, oko 300 € :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan polaganje malo malje od 200.. a registracija oko 250evrica, tako je za afriku 750.. >> ovo nije pouzdano!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan a registracija oko 250evrica, tako je za afriku 750.. >> ovo nije pouzdano!!! A nije ni tacno ;D Pre 2 meseca regstracija za horneta 600, koji spada u istu klasu sa afrikom, me je kostala ja mislim oko 14000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan U Valjevu do 750ccm registracija je maksimalno 14000dindzi, a polaganje je 150 jevreja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Dominator je keva, malo je ruzan (po meni) ali zato cepa asfalt,mislim vuche ko stoka, definitivno bolji izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sadi 0 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala jos jednom, sacekacu 15. da vidim dalje sta i kako, a i tada ce valjda stici jos dva dominatora, pa cu i njih da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sadi, posto si iz Valjeva mozes da kontaktiras Racu ili Malishu iz MK Valjevo da ti pomognu oko izbora ako ima vise Dominatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan hvala jos jednom, sacekacu 15. da vidim dalje sta i kako, a i tada ce valjda stici jos dva dominatora, pa cu i njih da pogledam Ako je Dominator u dobrom stanju cena od 2000 evra nije velika ,nemoj zbog 100-200 evra da pravis pitanje i da uznes losiji pa posle da puknes mnogo vise na popravke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sadi 0 Napisano Maj 10, 2008 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom svima @Boban videcu kakva ce biti ta dva druga, ako stignu, ali ovaj mi izgleda stvarno vrhunski i ocuvano, pa ako budem imao nedoumica kontaktiracu ih. @Pit nije problem zbog tih 100-200 evra, nego samo da umirim savest da vidim ta druga 2, ali kao sto rekoh, ovaj izgleda stvarno odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...