pronto 6791 Napisano April 24, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne može od Tomosa...on je mislim dvopolni...na Vespi je sa 3 priključka i trebalo bi da sa nalazi ispod levog bubrega tu gde je rezervni točak... Evo pišem...imenjak me pretekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano April 24, 2019 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Gume zamenjene, sajle sredjene, signalizacija sredjena jos malo, ulje za mesavinu motul 5100 polusintetika, zamenjeno ulje u masini exol sae30. Nadam se da je to to sto se tice tih sitnica, resena sva ulaganja vidjena sa kojim je kupljena. Danas posle 3 dana pali na prvu kurblu. Hvala ljudi puno, MNOogO ste mi pomogli, ustedeli para, vreme. Vreme je da krenem sa aktivnom voznjom :-) . Zivi bili, pozdrav ljudi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano April 25, 2019 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan @NikolaJuan uclani se obavezno u lokalni Vespa klub pa ces videti sta je zadovoljstvo voziti se sa drugim Vesparosima, sto po Nisu - sto po skupovima u zemlji i okruzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...