BlueMan_86 32 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me od kog dela da krenem... I šta sve može biti problem.. APN 4 1977 god... Neće da upali.. Svećica nije.. Kojim redosledom da proveravam dalje i kako i po čemu da znam da nije taj neki drugi deo nego je sledeći... Hvala puno.. Iz NS sam...I koje ulje da mu sipam u motor? Kažu SAE 30.. Koje je najbolje a najjeftinije... Motor je od mog dede čoveku ne treba Castrol Hvala... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano April 12, 2019 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad se prolepsa vreme nazovi, pa da resimo sta mu fali. 064 488 9745 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Kad se prolepsa vreme nazovi, pa da resimo sta mu fali. 064 488 9745Kako je ime i gde se nalaziš? Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano April 12, 2019 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BlueMan_86 je napisao: Kako je ime i gde se nalaziš? Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Ime mozes da procitas, a stanujem pored sajma preko puta hotela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dane Deda Cojk misli da si neki balavac?! Eee moj Dane, ko sa djecom uvece legne, ujutro upisan ustane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano April 12, 2019 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Branko je napisao: @Dane Deda Cojk misli da si neki balavac?! Eee moj Dane, ko sa djecom uvece legne, ujutro upisan ustane. Sta cu Branko, kad je nas ( a mozda je i stariji od mene) samo sam hteo da pomognem (ako mogu) kao i uvek.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja "tako" jednom pomogao, pa mi oduzeli vozacku 3 mjeseca i platio 200E kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Sta cu Branko, kad je nas ( a mozda je i stariji od mene) samo sam hteo da pomognem (ako mogu) kao i uvek..Dane imam 33 godine... Uopšte nisam mislio ni da li si balavac ili imaš 100 godina.. Neću ja da se sa tobom ženim.. Meni treba pomoć oko motora... Sa skuterima znam.. Ali APN 4 to nisam do sad radio... A deda ima 79 godina i to mu sad za po selu znači... I umesto da napišu koje ulje ili šta mogu biti kvarovi, oni komentarišu šta ja mislim i ostalo.. Kao neke babe sokačare.. Ja ću pokušati da ga namestim, ako ne Dane... Ja ću da ti se obratim.. Šta znači to kad otopli? Za mog dedu već je otoplilo.. Da li imaš neku radionicu, baviš se opravkama motora? Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano April 12, 2019 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Drž' se ti našeg Daneta i ne beri brigu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano April 12, 2019 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam kad stane kisa (tad mogu doci kod tebe da konstatujemo sta ne valja, ako je motor u gradu).. Od radionice sto imam, to je samo za moje potrebe (privatno nista ne radim) ali sam uvek voljan da pomognem ako mogu bez ikakve nadoknade.. Bolje je da nazoves, nego da se dopisujemo, a na komentare nemoj da se ljutis, to su sve nasi dobri drugari.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam kad stane kisa (tad mogu doci kod tebe da konstatujemo sta ne valja, ako je motor u gradu).. Od radionice sto imam, to je samo za moje potrebe (privatno nista ne radim) ali sam uvek voljan da pomognem ako mogu bez ikakve nadoknade.. Bolje je da nazoves, nego da se dopisujemo, a na komentare nemoj da se ljutis, to su sve nasi dobri drugari..Hvala puno Dane.. Nazvaću... Biće u gradu u Tekelijinoj kod Eko pumpe.. Naravno da ću te častiti za ruke i trud... Mnogo mi to znači.. Čovek ima 79 godina... I da može da uživa i vozi dok još može... Ne ljutim se.. Nek su svi živi i zdravi.. Ja ako neštotreba oko kompjutera ili telefona mogu pomoći Sent from my BKL-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...