podunavac 2 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 16 postova Motocikl: GSX-R Prijavi odgovor kao problematičan Imam motor iz naslova i došao je red za zamenu lanca. Rešio da menjam i lančanike jer zadnji nije idealan. Kod mene je standard 16-45. Da li mogu staviti 15-47...ili je dovoljno samo napred staviti 15 a zadnji ostati na 45? Meni on sada ide odlično ali kada vozim nekoga oseća se malo više gubitak snage (znam nisu oni za dvoje jer je to 600ccm svestan sam svega). Ja nisam nešto više za brzinu posle 13 godina vožnje na njemu. Samo radi poređenja kada sam sam na motoru ide 265km/h i to nabije na baš kratkom putu (pravcu) ali sam izgubio volju za nekom maksimalnom brzinom, više mi znači da imam snage malo više u krivinama pogotovu ako nekog povezem sa sobom. Inače nisam težak imam 75kg tako da mi treba samo malo više snage ne nešto drastično. Najviše mi je potreban odgovor da bih znao da li lanac od 110 pinova stize na kombinaciju 15-47 ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih stavio 16-47, a ti vidi kako ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 12, 2019 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa 16/47 nije dobio nista. Najlakse za objasniti odnos je 45:16=2,81 sto znaci da je jedan zub napred ekvivalent skoro tri zuba nazad. Hoces bolje ubrzanje skidas napred i povecavas nazad. Ako doda 1 napred kako si predlozio i doda 2 nazad jos vise ga je umrtvio jer je produzio za 2,81 a skratio za 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3112 Napisano April 12, 2019 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan U suštini dovoljno bi bilo naprijed staviti samo za jedan zub manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...