MilosTricko 0 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi dobre i sigurne gume za gradsku voznju i putovanja. Dajte predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sava MC-7, odličan odnos uloženo-dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosTricko 0 Napisano April 12, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel se moze s njima sici s puta povremeno. Ne nesto zahtevno,seoski put i lagana pristojna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosTricko 0 Napisano April 12, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan I koja je okvirna cena za set 110/80/16 i 90/90/18? Koliko vidim oko 100e bi bile obe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano April 12, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa, u principu mozes, uređeni makadam i slicno, ali je to u sustini cestovna guma, to moras imati na umu. A za cijenu ne znam, ali mislim da je ovo sto si rekao neki red velicine. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...