bokibmw 4 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bogatic, Srbija Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poz za ekipu iz ravne Macve tj Bogatica. Ja sam Boki nov clan na forumu odavno pratim ali od malo pre registrovan. Ranije nisam vozao motor od ove sezone sam na Suzuki V stromu 1000 Na slici je moja masina za narednih par sezona 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 813 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Kakva je veza između bmw u niku i Stroma koji voziš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano April 8, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Kakva je veza između bmw u niku i Stroma koji voziš? Da nije ova veza ako je vozio BMW-a Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibmw 4 Napisano April 8, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bogatic, Srbija Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, vidakn said: Da nije ova veza ako je vozio BMW-a Sent from my SM-G900F using Tapatalk Veza?? Cudna... Ako pogledas sliku iz garaze sve ce ti biti jasnije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano April 8, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Boki brate dobro ti nama dosao!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 811 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan U mene bi onda nick trebao biti nesto a la "tarecitroën!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro došao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano April 21, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva garaza i e38 u njoj! Moja velika zelja koja verovatno nece nikad da bude ispunjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano April 21, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eee ovaj bandit mi je poznat...kao i garaza ;-) U toj garazi sam svaki moj motor spremao za put. Dobrodosao :-)Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...