AnteK 599 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo ;D Vidim Sušičko jezero je ipak jezero ;D Pozdravi Marka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan lepo, super, fantasticno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 8, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bi volo da se malo i vozimo, al smislicu vec nesto... neka ekskurzija od kilometar-dva pa opet krkaza!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ti ko da nas ne znas. Pa to je za mesec ipo, do tada nama svasta moze da udje u glavu ;D Izvini,ja isto svašta pričam.Ko da ja znam da ću u vašem smjeru ,a tada imam samo 4 dana libero! ;D Možda se izvrnem u Bugarsku,Vizu ne rebam,a u toj članici EU još nisam bio! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo ;D Vidim Sušičko jezero je ipak jezero ;D Pozdravi Marka I to kakvo, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6386 Napisano Maj 8, 2008 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakve slike, kakvi predeli, najlepse od najlepseg. Svaka vam cast, imao je Rus sta da vidi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Doooooo ja............. !!! ;D sve vec znate ! nemam reci !!! jbga, wussy sam !!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako bi voleo da obidjem ovu rutu jednom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 9, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dragi nasi putoslikaci zeljno iscekujem sljedeci putoslik. Kraljeviiiiiiiiiii!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa što ste poveli čoveka da polomi novi lepi motor sa vama koji ste na redovnoj terapiji, ijaoooo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno ljudi, ali ste mogli da se najavite, odnosno Ivan je mogao makar dan ranije da mi kaže da dolazite do Bara... ??? A ne, zvao me kada ste krećali iz Ulcinja, na pola sata-sat od mene. Strašno mi je žao što se nismo vidjeli... Biće prilika, nadam se, makar kada Čalići sljegnu... ;D Još jednom, svaka čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan quote author=Gasho link=topic=18704.msg244375#msg244375 date=1210359584] Fenomenalno ljudi, ali ste mogli da se najavite, odnosno Ivan je mogao makar dan ranije da mi kaže da dolazite do Bara... ??? A ne, zvao me kada ste krećali iz Ulcinja, na pola sata-sat od mene. Strašno mi je žao što se nismo vidjeli... Biće prilika, nadam se, makar kada Čalići sljegnu... ;D Još jednom, svaka čast... Gasho, nismo ni mi sami znali kada cemo ispasti na more pa nismo mogli da se najaviomo ranije, ali bice prilika... A taj dan dobro da smo i preziveli uopste, tek smo kod tebe dosli sebi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast dane na slikama,bilo je zadovoljstvo upoznati vas i voziti sa vama! i posle onakve voznje da neko ne kupi enduro cccc.... kad opet bude odbor za docek u cg,sigurno cu biti,samo ovaj put cekamo vas tamo nedje u brda dje je interesantnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Gasho, nismo ni mi sami znali kada cemo ispasti na more pa nismo mogli da se najaviomo ranije, ali bice prilika... A taj dan dobro da smo i preziveli uopste, tek smo kod tebe dosli sebi ;D Cuti, dobro je... Bogu dusu, Bog je nece. A sreca je i sto nema (kompromitujucih) slika od cetvrtka vece i obilaska centra Podgorice u kasnim vecernjim satima... :o :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se vas dvojca oslobodite, znate vec kog, pa da putujete ko ljudi ;D 'Fala za gostoprimstvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan hahhah ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Maj 14, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Vaooo...drugari! Ne znam kako mi je ova tema promakla! :o Uzzivao sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se vas dvojca oslobodite, znate vec kog, pa da putujete ko ljudi ;D 'Fala za gostoprimstvo! a) Veci i Mracni - mene, b) Mracni i ja - Veceg, c) Veci i ja, Čarapanke??? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se vas dvojca oslobodite, znate vec kog, pa da putujete ko ljudi ;D 'Fala za gostoprimstvo! mene da se oslobode jel?? pa i ja velim, dok ne nabavim kakvoga traktora da mogu za vama ic i ne trebam vam ;D eto ti odgovora Space Direktore, znam kako dise a kamoli sto misli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...