.milke. 424 Napisano Mart 30, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja dajem jedan vikend i jednu konjsku snagu za akcijanje, i finansije koliko je moguće. Pustite samo poruku kada bude pao neki dogovor za radnu akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, .milke. je napisao: Evo i ja dajem jedan vikend i jednu konjsku snagu za akcijanje, i finansije koliko je moguće. Pustite samo poruku kada bude pao neki dogovor za radnu akciju. Gde je jedna ks, tu su Bogme dve...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i rekao, otvorio sam danas namenski račun za pomoć. Aleksandar Stojanović Vatroslava Jagića BB Smederevo 160 - 5410200072083 - 52 Račun je na moje ime jer u Intesi nisu imali drugu opciju sem nekog dinarskog za štednju bez održavanja. Što se tiče nekih fizikalija, to ćemo mi iz firme da zapnemo Plan je da se sakupi dovoljno para za neki kontejner za stanovanje. Trenutno tražimo najjeftiniju varijantu. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 1, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno! Ako akcija bude aktuelna i krajem meseca, planiraću makar još jednu uplatu. Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano April 2, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Alekre said: Kao što sam i rekao, otvorio sam danas namenski račun za pomoć. Aleksandar Stojanović Vatroslava Jagića BB Smederevo 160 - 5410200072083 - 52 Račun je na moje ime jer u Intesi nisu imali drugu opciju sem nekog dinarskog za štednju bez održavanja. Što se tiče nekih fizikalija, to ćemo mi iz firme da zapnemo Plan je da se sakupi dovoljno para za neki kontejner za stanovanje. Trenutno tražimo najjeftiniju varijantu. Pitanje, jel treba da nesto da se popuni u polju model i poziv na broj ili moze da ostane prazno i dovoljan je samo ovaj tekuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano April 20, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje nas omela kiša ali danas smo izdvojili prepodne za radne aktivnosti. Nas nekoliko iz firme, lopate, džakovi pa polako. Prepakovali smo drva, na jednoj gomili za bacanje, druga sva gvožđurija koja može da se proda. Već izgleda drugačije, pogotovo kada kamionče odveze ove gomile. Baš dosta dobre energije, nismo osetili posao a dvorište odmah drugačije izgleda. Nažalost od dva Tomosa nema ništa a i MZ je propao. Ovi točkovi ne znam od čega su ali nisu u lošem stanju. Ako kome treba neka se javi za neku simboličnu cifru, da uđe u sumu za kontejner. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano April 20, 2019 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To to to....bravo momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 20, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Točkovi su - Onaj sa manjom glavčinom je prednji za MZ ( skinut je disk ), a onaj sa većom glavčinom je od Jawe il ČZ-a - prednji - zadnji - isti su . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Malo pred praznike da podignemo temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...